dimarts, 29 de gener del 2013

Carnestoltes, quinze voltes...

Carnestoltes quinze voltes i Nadal de mes a mes, tots els dies fossin festa la Quaresma mai vingués... sí, aquesta la cançó que hem estat cantant aquesta tarda tot preparant unes màscares molt xules per decorar l'Escola i és que ja queda menys per l'arribada del Gran Rei Carnestoltes i poder celebrar la gran festa de Carnaval, festa que a tots i totes ens agrada i ja estem comptant els dies que falta, però abans caldrà esperar la visita i pregó de sa majestat el Rei Carnestoltes, rei dels poca-soltes i que de ben segur ens farà passar una setmana d'allò més divertida!


Sabeu qui és?

Aquesta tarda doncs i per tal d'anar-nos preparant hem pintat màscares de papallona, ocell, Batman, gat... la veritat és que hem tingut un ampli ventall per poder escollir la que més ens agradava i decorar-la ben bonica!!!


Papallones

ocells... 

"Saltimbanqui"



Antifaços

Batmana? 

















I per acabar us deixem un petit recull de recursos online per tal de poder passar una bona estona amb el Rei Carnestoltes i la seva colla.!!!  Esperem que us agradin!!! 


Cliqueu i si ho feu bé un premi tindreu




cliqueu aquest enllaç
clica per anar al JClic



clica per anar-hi














 Per cert, la papallona de dalt és l'Elisabet!!! Segur que no ho havíeu pas endevinat oi? Això és el que té el Carnaval!!! 

Petonets riallers!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada