dimarts, 8 de gener del 2013

Ja tornem a ser aquí!!!


… bon dia!!! Vanessa, Vanessa!!! Ja no estem al 2012 sinó que ja som al 2013 ha dit la Zínash només entrar per la porta i certament té la raó ja que no només hem canviat de mes, sinó que des que no ens veiem hem canviat d’estació, ja estem a l’hivern, hem canviat de dia, de número i d’any!!!! El que no ha canviat però han estat les ganes de viure aventures i fer-nos grans i ja ho hem demostrat des d’un bon inici!
Després dels petons i també abraçades entre uns i altres ja ens hem posat en marxa! Tot i que ja vam començar a fer-ho abans de marxar de vacances hem fet els càrrecs com si fossim grans, grans!!! La Vanessa ja només ens diu el nostre nom i nosaltres hem d’anar cap al quadre de càrrecs, buscar-lo i escollir el càrrec i sabeu què? Tots reconeixem el nostre nom sense ajuda!!! Hem seguit amb el calendari on mirat que aquest mes tenim dos aniversaris, a la classe dels vaixells no parem...  i de moment no tenim res més,  però ja us ho diem ara en breu us anirem informant d’alguna que altra sortida o activitat, per tant ben atents!!! I com no podia ser d’una altra manera hem passat al moment de conversa col.lectiva, on hem pogut explicar i compartir amb els altres totes les nostres aventures nadalenques i com no els esperats i apreciats regals de Reis!  Pel que hem sentit els Reis han estat força generosos, tot i que també han deixat una mica de carbó!!!!

Després d'aquest moment tant important hem pogut reflexionar una miqueta i ens hem adonat que el nostre viatge continua i que ja tenim ganes de continuar vivint intenses aventures i poder omplir com hem fet fins ara la nostra maleta de viatge, una maleta on ja hi tenim força equipatge i ja n'heu tingut una petita mostra, però  encara ens queda molt per descobrir i aprendre i aquest segon trimestre seguirem parlant dels sentits, de les emocions i sentiments,  descobrirem quin és el nostre barri i parlarem dels mitjans de transports i comunicació i... també reflexionarem sobre els oficis... bé, no seguim ja que com en qualsevol viatge també són bones les sorpreses o canvis i per tant ja us ho anirem explicant per aquí!!!

I per acabar simplement dir-vos que tenim moltes ganes de continuar amb aquest viatge amb un somriure als llavis i us convidem igual que vam fer el trimestre a participar en tot allò que anem fent , ja sabeu que sempre sou benvinguts!!!! 




Petonets i bon any... ;)!!!!


1 comentari: