dilluns, 21 de gener del 2013

Martina, moltes felicitats!!!

Comencem dilluns d'una manera molt especial i ja habitual a la nostra classe, comencem setmana amb una aniversari! Avui és la Martina la que es fa gran i ja té 5 anys!!!



La Martina ha arribat molt contenta i il·lusionada i al mateix temps també estava un xic tímida, això de convertir-se en el centre d'atenció a vegades encara ens fa una mica de vergonya, però gràcies als nostres coets i cançons la Martina ha passat un dia d'allò mes especial!!!

Hem començat la festa pel matí tot fent-li entrega de la corona de color rosa, amb lletres daurades i decorada amb "purpurina màgica"!


La corona rosa!!!

La Martina amb les secretàries


I  seguidament...






I a la tarda... la SÚPER FESTA!!!!!!!!!!!! Els pares dels Vaixells estan deixant el llistó molt alt en la preparació i organització de festes, no falta detall: plats, tovallons, gots, Cacaolat i pastís!!!

Tot a punt per la festa... 

El regal i la corona

A punt per començar...


Coets de colors, cançons i aplaudiments han servit per donar el tret a la festa i gaudir d'un berenar boníssim a més a més la Martina també ens ha portat un detallet per tots nosaltres!!!

Bufa ben fort!!!
De quin color serà?


És rosa!!!
La Martina molt contenta !



La Martina s'ha ocupat de preparar les taules i tenint present tots els detalls fins i tot ha convidat a pastís als nostres companys els Trens!

Una súper festa!!!

I ja per acabar detallets per tots nosaltres!!!

Oh... què serà?

 Una gran festa!!!


Esperem que la Martina hagi gaudit tant com nosaltres del seu dia!!! Un cop més moltes gràcies per la súper festa!!! 
Qui serà el proper vaixell en fer-se gran? En breu ho descobrirem!!!


Petonets!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada