dijous, 7 de febrer del 2013

... arriba el LIPDUB!!!

Sí,  finalment ha arribat el dia esperat, finalment avui hem fet ha tingut lloc la gravació del Lipdub de la Dona vinguda del futur! Ha estat un matí molt molt intens!!!

Tal com estava previst hem començat el dia vestits del futur!!! Què guapos i guapes estàvem!!!!  Les nenes amb els seus vestits i els nens amb els seus "ponchos" i no ens podem pas oblidar dels dos robots que també han fet acte de presència!

Els vaixells del futur: Lluc, Candela,  Mónica, Sena, Vitaly, Ivan i el robot Aleix

Els vaixells del Futur: Elisabet, Zínash, Solomon, Izel, Lula, Joana, Martina i el Robot Marçal


Un cop tot hem estat preparats hem baixat cap a l'edifici de Bruniquer on tot ja estava gairebé a punt i mentre esperàvem el nostre moment hem pogut veure una  peli : Ratatouille  i que ens ha servit per perdre els nervis previs al nostre debut!!! 

Quins nervis!!!

Quina peli mirarem?

Jo ja tinc ganes de començar!

Som-hi!!!















































































L'experiència de poder gravar un lipdub ha estat intensa, divertida, emocionant... segur que que el resultat final  i que podrem veure ben aviat serà més que espectacular, no en tenim cap dubte!!!  De moment però, ens quedem amb tot el viscut avui i en breu a la web de l'escola podreu veure moltes més imatges dels diferents moments del matí!

  
Bona... aquesta és la bona!!! 


Petonets del futur!!!

2 comentaris: