dimarts, 26 de febrer del 2013

Un equip de futbol molt especial

Dimarts i després de molts dies sense conte viatger avui finalment hem pogut continuar amb les aventures dels nostres mariners, capitans, esquimals...

Avui ha estat l'Aleix l'encarregat de fer-nos passar una bona estona just abans d'anar a la piscina  i ens ha descobert un  equip de futbol molt especial!

Comencem


















Aquesta... aquest és la meva pàgina



























En Dani ens va deixar amb el coet en direcció al planeta "Tremendus" on finalment el coet ha arribat!El viatge va ser llarg, però va valdre la pena ja que en arribar es van trobar un planeta fantàstic ple de fruites gegants! Les pomes podrien fer de cases, el plàtans de tobogans...  oh!!! davant seu els capitans tenien un ventall molt ampli de possibilitats!!! 
Després d'observar i descobrir tot el que hi havia davant seu van decidir que l'endemà al matí sortien a buscar el gran cofre, això sí, havent descant i esmorzat molt! 
El camí va ser llarg, però van poder descansar sota els pins i finalment va arribar el gran moment, el tresor ja era davant seu i atenció.... collarets, perles, monedes i.... UN PILOTA DE FUTBOL!!!!!!!!!!! Quina alegria tan i tan gran!!! i res millor que acabar fent un gran partit de futbol!!!


Us ha agradat?

El text






























































I arriba com sempre el moment del dibuix, i avui l'Aleix ens ha sorprès a tots amb un doble dibuix.... mireu mireu!

La pilota!!!
El tresor... 






















... però a part del tresor... 


Un... 

... equip de futbol molt especial!!!


A tots ens ha agradat molt aquest equip segur que és el millor del món i amb el suplents que no estan present segur que són fantàstics!!!!



Doncs bé, ara ens queda esperar que passarà amb aquest equip i això ens ho explicarà en Lluc la setmana vinent!!


En Lluc i l'Aleix


Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada