dimecres, 13 de febrer del 2013

... pirates, esquimals i moltes aventures més!!!

Ja sabem que som dimecres i que avui no és dia de conte viatger, però com que avui hem recuperat en Dani que tenia el conte viatger no hem pogut esperar pas al proper dimarts i aquest matí hem descobert les noves aventures del vaixell Esquitx, els pirates i esquimals...


Som-hi!!!



















Tots a punt?



















Per començar i després de tants dies sense conte hem recordat que teniem el vaixell Esquitx segrestat pels esquimals que es dirigia cap al planeta "Tremendus"... 

Doncs be, avui les aventures viscudes encara han estat més i més soprenents i en Dani, amb ajuda de la seva germana Ainhoa, ens han deixat a tots amb la boca oberta!!!

...  la meva pàgina... 

M'ha ajudat l'Ainhoa!!!
























... resulta doncs que el coet que va sortir pilotat del pol nord per la comandant Amina va tenir problemes amb el motor i per aquest motiu enlloc de poder seguir el viatge cap al nou planeta van haver de tornar a la terra i concretament a la primera illa on havien arribat els primers mariners i capitants!!! La sorpresa però, va ser que de dins el coet no van sortir pas tres esquimals com es creien no, en van sortir 30!!! 
Els esquimals llavors... van segrestar a tots els capitans i mariners que hi havia a l'illa, però tot d'una es va fer el silenci, va sortir una boira espesa i es va començar apropar un vaixell, el vaixell del capità Dani Terremoto, que va salvar a tots els mariners i capitans i els esquimals es van haver de rendir!  Sabeu què però, doncs al final aquella illa que en un principi semblava deserta ja no ho era pas i a més en ella el companyerisme i l'amistat estaven molt presents! Finalment els esquimals (anaven disfressats per Carnaval) tampoc eren tant dolents amb l'ajut dels mariners van arreglar el coet que es va dirigir cap al planeta "Tremendus" a la recerca del gran cofre!





















Quin trosset tant intens oi? Nosaltres ens hem quedat sorpresos, però més encara quan hem pogut veure la part del dibuix!!!

oh... què bonic!!

Us agrada?

Ens agrada molt!!!

En vaixell del pirata Dani Terremoto!!!


Com seguiran les aventures? Què passarà en arribar al nou planeta? Això ens ho explicarà dimarts vinent  l'Aleix!!!


Quines ganes de començar ... 



Petonets viatgers!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada