dilluns, 25 de febrer del 2013

Donem la benvinguda a Gaudí

Antoni Gaudí



Avui hem conegut el senyor Antoni Gaudí, un dels grans arquitectes catalans. Gaudí va néixer l'any 1852 a Reus i ja de petit li agradava molt dibuixar, observar la natura, els animals i quan va ser una miqueta més gran se'n va anar a Barcelona a estudiar arquitectura i a partir d'aquí va començar a treballar d'arquitecte, un ofici que li va permetre crear i construir veritables obres arquitectòniques!!! 

Per començar hem observat diferents imatges, algunes d'elles ens han resultat familiars, sobretot el famós Drac del Park Güell que la Joana ha reconegut de seguida: " aquest parc és molt gran, bonic i els bancs fan ziga-ziga"! També hem observat unes xemeneies que ens han recordat a uns soldats, o bé hem vist una teulada que brillava com les escates del drac i una casa amb la façana tota ondulada... sí, sí!!!  Davant nostre hem tingut la Sagrada Família, la Casa Batlló, la Pedrera, el Park Güell , la Casa Vicens... el que no sabíem es que totes les fotos tenien una cosa en comú que totes les obres eren d'Antoni Gaudí!!! 

Jo també la vull miar

Fixa't una tortuga... 

Què serà?

Jo l'he vist... 




























És el ... 

El drac del Park Güell!!!


























Ens ha cridat  molt l'atenció que fos un home que gairebé sempre anava vestit de color negre i tenia els cabells blancs, però com s'ho va fer per construir totes aquestes obres? On va viure? Què li agradava? Com són per dins la Casa Batlló, la Pedrera, la Casa Vicens? Com feia el trencadís que es pot veure a la seva obra... Moltes preguntes sense resposta de moment, i diem de moment perquè a partir d'ara tenim una nova tasca, descobrir moltes més coses de Gaudí, buscar contes, imatges, cançons (que n'hi ha), vídeos, fotos... tot el que anem trobant sobre l'arquitecte. Per tant, donem la benvinguda a Gaudí, donem la benviguda aquest nou projecte de treball que compartirem amb els nostres companys els Trens i els Heliòcopters i que el dia 21de març podreu observar en l'exposició que us preparem!!!

De moment per acabar us deixem amb aquesta breu presentació sobre Gaudí i la seva obra i ens properes entrades us anirem explicant tot el que anem avançant, descobrint i construint tots junts!



Descobrim antoni gaudí from Vanessa Roma Parra



Petonets gaudinians!!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada