dijous, 28 de febrer del 2013

La meva amiga la foscor

Aquesta tarda hem conegut a la Maria, una nena molt i molt valenta amb una amiga molt especial: la foscor!!!  Sí, la Maria té la foscor per amiga seva des del dia que va entrar poc a poc a per la finestra! 




"Un dia la Maria està jugant a la seva habitació tranquil·lament, quan tot d'una la foscor entra per la finestra! 
La Maria però, no s'espanta pas, sinó que continua jugant com si no passés res i quan la foscor ja ha omplert l'habitació... sorpresa! Sabeu que fa la Maria? Doncs, agafa la foscor pel braç i es posen a ballar! Sí, sí, us heu quedat amb la boca ben oberta oi? Així també es va quedar  la foscor! - Una nena valenta, que no té por i em fa ballar...

A partir d'aquell dia, cada nit, la foscor i la Maria ballen juntes i quan estan cansades prenent una tassa de xocolata i una mica de pastís de maduixa i llavors arriba el moment de dir: BONA NIT!!!"

La Maria






















La por





















Què valenta la Maria hem dit tots... No va tenir por a la foscor i ara cada nit juntes poden passar una bona estoneta! 
Tenir por no és agradable, tenir por ens fa cridar, tenir por ens espanta, tenir por.... a la majoria no ens agrada, però també sabem que fins i tot els grans tenen por a vegades!!! El que cal es saber "gestionar" aquesta por i avui amb la Maria hem descobert una possible manera per fer-ho, sí, ballar!!! Si l'altre dia cantàvem per fer fora la tristesa avui hem ballat una mica per fer fora la por! 

Abans de ballar però hem decidit pintar i dibuixar una miqueta la por i la foscor!!!!  Ens hem repartit ens dos grups i pintar i dibuixar s'ha dit... 





Per pintar i dibuixar la por hem fet servir paper blanc i ceres i cadascú i han sortit: vampirs, monstres, dracs...

Dracs...

Fantasmes

Un vampir














LA POR




Per dibuixar la foscor simplement un color blanc i una cartolina negra ens han servit per crear veritables "foscors", però totes divertides, ja que igual que la Maria, hem convertit la foscor en amiga nostra!!!







I per acabar una miqueta de música dels Blaumut que ens encanta i a ballar i xiular per fer fora la por!!!



Petonets!!!!!!!!!!


2 comentaris:

  1. Que valents són aquests nens!!!!!!
    I quin ritme que tenen tots!!!
    jeje! Es nota que s'ho passan bé a classe.
    Gràcies un cop més.

    Mar

    ResponElimina