dilluns, 18 de febrer del 2013

Jo de gran vull ser...


Els vaixells continuem amb el nostre treball sobre els oficis i anem descobrint petites curiositats que fins ara no sabíem! De fet la paraula oficis per nosaltres ja és nova, ja que la majoria per parlar d'oficis fèiem servir la paraula feina o treball!!! 
Doncs bé, avui hem seguit descobrint oficis i molt important ens hem fixat en què cada ofici necessita unes eines concretes per tal de poder ser realitzat!!! Per exemple un futbolista necessita la pilota, la porteria i la resta de jugadors; un cuina necessita plats, olles, culleres ... i menjar, un doctor necessita pacients per curar i un maletí amb el fonendoscopi, xeringues... També hem après que els metges que curen els animals són els veterinaris o que els metges que ens miren les dents són els dentistes.... 





Presentacio oficis from silvia



Doncs bé, després de parlar de diferents oficis aquesta tarda hem tingut una sessió de plàstica d'allò més creativa i futurista... sí, ens hem dibuixat amb el que ens agradaria ser de grans!!! Tenim policies, futbolistes, ballarines,  un jardinera, una mestra, un perruqer i una perruquera!!!

Una ballarina i un futbolista

Un futbolista, una perruquera i una ballarina

Un policia, una ballarina i dos futbolistes

Una futbolista i un policia

Una jardinera, un carter, un policia i una mestra

Un perruquer, una ballarina i un futbolista













































Us agradaria veure'ns? Mireu, mireu...




Petonets!!!


2 comentaris: