dimecres, 13 de febrer del 2013

Taps, pinces, cordes...

Sovint creiem que per divertir-nos o passar una bona estona calen moltes coses, però avui ens hem adonat que a vegades amb uns taps, unes pinces, uns quants cigrons i botons i poca cosa més podem passar una estoneta divertida i al mateix temps aprendre!!!

Aquest matí la classe en el moment d'experimentació s'ha convertit en un espai múltiple! A cada taula la Vanessa ha deixat material per tal que durant l'estoneta de treball hi anessim  passant! És a dir, cada taula era un espai diferent de treball! Cal passar per les diferents taules, i no podem fer-ho de qualsevol manera sinó que a cada taula cal esforçar-se i treballar tal com ja sabem fer molt bé, es nota que ens anem fent grans i un cop la Vanessa acaba les explicacions i indicacions pertinents comencem a repartir-nos... i a treballar s'ha dit!!! 
Uns comptem taps, altres fem sèries amb pinces d'estendre la roba, altres classifiquem botons i cigrons amb pinces de depilar, altres comptem pals de gelat o formes geomètriques o bé fem sèries amb pingüins o fins i tot encerclem nombres segons el color indicat!!!

Estem súper concentrats!!!

Tots hem anat passant per les diferents taules i hem coincidit en què el més complicat i entretingut ha estat agafar el cigrons i botons amb les pinces!!! Cal precisió i control i això no és tan fàcil, però a mesura d'anar practicant segur que ho aconseguirem!!!




Es nota que ens anem fent grans i que cada vegada som més i més autònoms i això és bo, molt bo, ja que per aprendre i fer-se gran cal tenir-ne ganes i sobretot il:lusionar-se, motivar-se i emocionar-se i a la classe dels vaixells, això ho tenim molt i molt present!!!




Petonets de tots colors!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada