divendres, 8 de febrer del 2013

Tarda... La Rua de Carnaval

Després d'un mati de màscares ha arribat el moment estelar del dia, el moment de la RUA!!! Sí, tal com va ordenar el Rei Carnestoltes a les 15.15 ha començat la festa, la gresca, la disbauxa... ha començat el moment de ballar, picar de mans, saltar, cridar... ha arribat el moment de passar-ho SÚPER BÉ!!!! 

Abans però de la nostra sortida ens divertim mirant i contemplant les nostres disfresses! Tenim princeses, Spidermans,  un pallasso, el Cavaller Sant Jordi, la Minnie, un mosqueter, la Rateta que escombrava l'escaleta,  pirates,  la Cleopatra,  un tigre, una catalana, un dimoni, una fada i ... una índia!!!

Patufet!!!!! 

Un cop estem tots ja tenim ganes de sortir cap a fora,sembla que se sent música, vinga va, preparats... sí, oi?

Quins nervis!!!!

Les índies del Patufet!!!

Quines princeses!!!















































Quan hem obert la porta les càmeres han començat a disparar... foto, foto, foto!!! És el moment Photocall de la Rua, és el moment on tots som protagonistes i admirats , on tots ens sentim únics i diferents... és un gran moment, però tot just ha estat el primer gran moment de la tarda, ja que la Rua d'avui ha estat SENSACIONAL!!! 
Ens hem trobat amb la resta de l'escola a Joan Blanques amb Encarnació, davant un de tot una camionet amb música que ha fet ballar a petits i grans, cal dir-ho han ballat tant els petits com els grans!!! Ha estat un súper festa i amb dos hits estrella... el més que conegut  Psy- Gangnam Style que ens ha fet embogir a tots amb la divertida coreografia i  no podia faltar... He vingut del futur!!! 

Música i acció... 

A ballar!!!!

Comencem!!!!

Has vist allà?

Música i a ballar!!!

Amunt!!!

Genial!!!


Els"gangnam style " de la classe!!!



















Amb una barreja de cansament, fred, alegria, emoció... hem arribat al final de la Rua i ara sí que podem dir que aquest any ha estat una rua sonada!!!!
Al llarg de la tarda en  Francesc ens ha fet moltes moltes fotos que podreu veure en aquest LINK !   Nosaltres per acabar us deixem amb un petit recull d'algunes de les imatges del dia!!!






BON CAP DE SETMANA!!!!!!!!!!!!!! Ens retrobem el dimarts!!! Recordeu que dilluns és festa!!!


Petonets i abraçades per tots i totes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i a ... ballar!!!!!!



2 comentaris:

  1. Va ser espectacularrrrrrr!
    I amb el reportatge fotogràfic es veu perfectament.
    Moltes gràcies Patufets!

    ResponElimina
  2. Gràcies a vosaltres per venir i participar de la festa!!!!

    ResponElimina