dijous, 14 de febrer del 2013

La Cucafera

Si el matí ha estat d'allò més divertit aquesta tarda encara ho ha estat més!!! Aquesta tarda hem rebut la visita de la Dolors, que treballa a la revista Cucafera!

Bona tarda!!!


La Dolors no ha vingut pas sola, sinó que amb ella ha vingut la Tuca, un tortuga que ha estat d'allò més tranquil.la tot observant-nos i escoltant a la Dolors! 

La Tortuga Tuca

Hem descobert una mica la revista Cucafera ja que la majoria no l'havíem vist mai i amb la Dolors hem pogut veure que és una revista d'allò més complerta! Hi tenim en Zig- Zag que ens explica coses sobre tot allò que va descobrint, tenim còmics, jocs... 

La revista

La Tuca























També hi ha contes i parlant de contes, la Dolors ens n'ha explicat un de molt xulo: La mare i el drac. Un conte on la protagonista és la Lluna, una nena que ens transporta al món màgic dels dracs! 


La mare i el drac 


És l'hora de marxar cap a casa, però la mare de la Lluna no arriba a l'hora i mentre l'espera la mestra li deixa un paper blanc i colors i sabeu què fa? Doncs dibuixa i pinta un castell molt gran, és el castell on treballa la seva mare, és l'encarregada de la neteja... i si no arriba a l'hora és perquè en passa alguna...  La seva mare deu estar lluitant conte un drac terrible que ha atacat el castell... un drac terrible, però tranquil la  mare de la lluna té solució per tot i amb tots els xiclets que el senyor del castell ha tirat fa una terrible bola verda i li tira al drac... ups!!! El drac ja no pot treure foc, ara només surt xiclet!!! El més fascinant de tot plegat és que al final del conte aquest drac ja no és dolent, sinó que es bo i ajuda a la Lluna i a la seva mare!!! 
Ah! per cert, cada vegada que la Dolors deia DRAC, havíem de posar-nos les mans al cap!! Ha estat molt divertit!!


Ho hem fet tant i tant bé, que en acabar la Dolors ens ha fet un sorpresa!!! Ulls tancats!!!



Heu estat genials!!














Sorpresa!!!
















Ens ha deixat una revista de la Cucafera, que hem de tornar dilluns i ens ha regalat una engaxina molt xula!!! LLEGIR ÉS GENIAL!!!  i no només això sinó que també ens ha regalat unes revistes i un mural per la classe!!! MOLTES GRÀCIES DOLORS!!!

Enganxines

Un mural pels aniversaris

UN PETÓ GEGANT!!!




























































Un dia d'allò més especial!!!
 Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada