dijous, 21 de febrer del 2013

Per créixer fort i sa!!!

Aquest matí hem conegut la Montse, una nutricionista que ha vingut a l'escola per explicar-nos quin era el seu ofici i sobretot a ajudar-nos per tal de créixer fort i sans! 

En primer lloc ens ha explicat que la seva feina consisteix en ajudar a fer menús, en ajudar a portar una alimentació equilibrada i saludable i sobreto a tenir una millor qualitat de vida!

Comencem?


Vosaltres sabíeu que en Messi, en Puyol o en Piqué mengen molta fruita? Doncs sí, la Montse ens ha passat un petit vídeo on els tres futbolistes ens han explicat que és molt important menjar sa... i que som el que mengem, per tant, cal menjar fruita, verdura... 

Després del vídeo ja estem més immersos en el tema i comença de debó l'activitat ja que la Montse en presenta diferents tipus d'aliments i ens explica que en qualsevol àpat és necessari que hi hagi aliments que ens donin força, aliments que ens donin energia i  aliments que facin que no ens posem malalts! Sí, sí... tal com ho heu llegit cal que tots els àpats siguin d'allò més equilibrats i sans per créixer ben forts! 


Aliments que ens donen energia per jugar

Escoltem ben atents

Tots ben concentrats!
































Després de l'explicació més teòrica ha arribat el moment divertit!

Juguem una estoneta?

Aliments... 


























Doncs sí, després de la teoria ha arribat el moment de la pràctica i entre tots hem preparat uns àpats d'allò més saludables, tenint present que a cada àpat cal que hi hagi el tres tipus d'aliments!!!

Un esmorzar saludable (a  casa)




















Preparant un esmorzar per l'escola!



















El dinar

El berenar

i ara el sopar, la Lula ja té la fruita!

























































Ho hem fet tots molt bé!!! Això sí que són menús saludables, però... i les llaminadures?


i les llaminadure i snacks? 



A tots ens agraden molt, però atenció cal menjar-ne només de tant en tant, però no cada dia! És molt molt important tenir-ho present!

I per acabar la Montse ens ha obsequiat a tots amb una piràmide dels aliments per tal que la pintem i pengem a casa, ja sigui a la nostra habitació  o a la cuina per recordar el que cal menjar si volem créixer forts i sans!!!



La piràmide dels aliments

Aquests aliments es poden menjar cada dia!!!! 






































Ha estat un activitat d'allò més divertida, enriquidora i sana i des d'aquí li volem donar les gràcies a la Montse per haver compartit tot el que sap! Fins molt aviat!!


I per acabar l'entrada us deixem amb els vídeos que hem vist sobre som el que mengem! 








Petonets ben saludables!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada