divendres, 1 de febrer del 2013

Arriba el Rei Carnestoltes!!!




Avui ha estat un dia ple d'emocions!  Avui ha començat per tot nosaltres la festa dels poca-soltes, sí, avui s'ha donat el tret de sortida a la festa de Carnestoltes amb la visita i pregó de sa majestat el Rei Carnestoltes!!!


El Rei Carnestoltes


A les 9.30  ben puntuals ens hem reunit tots a la classe del P3 on hem rebut amb molta alegria, il.lusió i sorpresa al Rei Carnestoltes i tota seva comitiva ( els alumnes de sisè un cop més ens han deixat a tots amb la boca ben oberta, simplement no tenim paraules per definir-ho, han estat genials, MOLTES GRÀCIES)!  que han arribat amb música i molta ganes de festa!!! 



Un cop han estat tots ben situats ha arribat el moment més esperat el pregó del Rei Carnestoltes, però abans hem volgut observar a tota "la troupe"!!!   Barrets de colors, purpurina, maquillatge, ulleres de Sol... 
La comitiva

Quina colla tan divertida!!!


I ara sí, el pregó... 




Ja ho heu sentit oi, però per si de cas us ho recordarem també per escrit i recordeu que per Carnaval tot s'hi val i que és la festa de la gresca i la xerinola!!!

DILLUNS 4: ben engalanats amb alguna cosa al cap, ja sigui un barret, unes antenes, un mocador... a l'escola haurem d'anar!
Gorros divertits

Antenes

Un gorret amb flor


DIMARTS 5: tant si fa Sol com si no, com si hi veiem bé com si no amb ulleres tot ens trobarem!!!


Ulleres divertides

Ulleres de piscina

Ulleres de Sol


DIMARTS 6: una corbata, un llacet... ja sigui gran ho petitet al coll portarem!

Una corbata ben gran

" Una pajarita ben divertida"


DIJOUS 7: pel matí vestits del futur pel Lipdub anirem i a la tarda el pijama ens posarem i a l'escola dels grans anirem a fer el berenar de dijous gras tot menjant botifarra d'ou, truita o coca de llardons.

Pijames de la Kitty

La coca de llardons

Truita i botifarra d'ou


DIVENDRES 8: pel matí un taller de màscares farem i a la tarda el gran moment arribarà i a partir de les 15h la festa de Carnestoltes celebrarem amb la gran Rua de Carnaval!!! 


Les disfresses a punt!!! 


La visita ha estat ràpida però, intensa i un cop més grans i petits hem compartit i passat junts un bon moment!!! Un cop més gràcies a l'Íngrid i a tots els alumnes de sisè!!!


Moltes gràcies!!!!! 

Ah! i per acabar aquest cap de setmana sí que tenim viatge de la Granoteta viatgera, i tota la colla ja que la setmana passada amb l'emoció de la visita de l'esplai ens els vam deixar a la classe, però cap problema avui sí que ja les tenim de cap de setmana a casa de...


En Solomon, la Candela, en John i l'Ivan


Doncs ara sí que només ens queda dir: BON CAP DE SETMANA!!!

PETONETS!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada