dijous, 21 de febrer del 2013

La reina dels petons

La reina dels petons


Aquesta tarda hem descobert que existeixen diferents tipus de reines, sí! Existeix la reina dels pastissos que viu en un castell que sembla un pastís gegant, la reina dels gats que viu envoltada de gatets que regala als nens que estan sols, la reina de les plantes que sempre està envoltada de flors, la reina de les joguets amb un castell ple de joguines per compartir i finalment la reina del petons!!! Però qui és la reina dels petons?

Al comandament de l'avió
la princesa se sent lleugera com un ocell.
"Però on trobaré la reina dels petons?",
es pregunta la princesa.
"Potser en aquell castell
que sembla un pastís?



La princesa comença el viatge




Doncs nosaltres a partir d'aquest conte i del viatge de la protagonista ja ho hem descobert... 

" La princesa  un matí va a veure a la seva mare, que té molta molta feina i no la pot atendre massa i la petita princesa només vol... uns petons! La seva mare, la reina, li diu que surti amb el seu avió i que vagi en busca de la reina dels petons, a veure si la troba!
La princesa agafa l'avió i al llarg del dia es troba amb diferents reines: la reina dels pastissos, la reina dels gats, la reina dels joguets, la reina de les flors i finalment la reina de la nit... però, no la reina dels petons!!!
On deu ser? Com deu ser? Aix, però es fa de nit... i ja té ganes de tornar a casa on la seva mare l'espera  i la troba a faltar molt!
En trobar-se es miren i la mare simplement li diu: Vine que et vull fer uns quants petons, una muntanya de petons! I la princesa... es queda pensativa i li diu: ets tu, tu ets la reina dels petons!!! " 


Tots ens hem quedat molt sorpresos... és clar, la seva mare, tal com de seguida ha dit en Solomon,  ella és la reina del petons, per tant tots tenim ben aprop nostre una reina dels petons que segur que igual que la reina del conte ens fa sovint una muntanya de petons!!! 
Certament els petons ens agraden a tots i estiguem com estiguem sempre van bé! Sí, mireu tal com hem dit entre tots, si estem contents ens agrada fer petons i rebren, si estem tristos en necessitem per tirar endavant, quan tenim molt por un petó ben fort ens reconforta, un petó a vegades en fa marxar la ràbia quan estem enfadats.. sí, sí, els petons són una bona medicina!!! i natural i fàcil!!! Per tant ja ho sabeu, petons i més petons!!!






Parlant de "remeis".... aquesta setmana està sent una setmana de reflexió, una setmana de buscar solucions a problemes, la setmana de la Pau i després de diferents converses aquesta tarda hem recordat una cançó que la Vanessa ens va ensenyar un dia. Una cançó que ens ajudarà a somriure, una cançó per fer fora la melancolia i trobar la felicitat!!!!

"Si estàs trist, 
i et manca l'alegria, 
vine i fes fora 
la melancolia, ,
vine amb mi t'ensenyaré
la cançó de la felicitat
bum, bum,bum!!!

Bat les ales,
mou les antenes ,
donam les dues potetes
vola per aquí i  vola per allà
la cançó de la felicitat, 
bum,bum, bum!!!!





I seguint en aquesta línia de cercar solucions des de dilluns a la classe dels vaixells hem inciat mini sessions de relaxació i massatge! Cada dia en entrar del pati, que és el moment de màxim moviment i activitat més lliure dediquem uns minuts a recuperar la calma, un minuts a relax i a la recuperació de la calma per reemprendre millor la classe! 




I ara sí  per tots vosaltres: UNA MUNTANYA BEN GRAN DE PETONETS!!!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada