divendres, 22 de febrer del 2013

La festa de la Pau

Avui al Patufet hem celebrat el dia de la Pau, un dia on grans i petits hem compartit jocs, contes, dibuixos, cançons i danses, un dia on l'esperit de l'Escola està més que present i les relacions humanes que s'estableixen són d'allò més sanes, dolces i entranyables!!!

Al matí la festa ha tingut lloc al nostre edifici, concretament entre la classe de P3, el menjador, el pati i la classe de P4. Ens aquests espais els nostres companys de 3r d'ESO acompanyats per altres companys de 2n i 4rt d'ESO ens han preparat diferents proves d'allò més divertides. Proves com pintar un dibuix sobre la Pau i la diversitat, un taller de pilotes, un mural de mans, un circuït, un taller de pintar cares, un de ballar, un de plastelina i fins i tot un taller de contes! Per tant proves tallers ben diversos per on tots hem anat passant amb els nostres, grups formats per Trens, Helicòpters i Vaixells i capitanejats per un o dos dels més grans d'ESO que ens han ajudat a no perdre'ns ni despitar-nos per cap taller. 


Tallers per la Pau i la diversitat


Ens voleu veure en acció? Millor oi? Mireu, mireu!!!





Sense adonar-nos-en ha arribat l'hora d'anar recollint, però abans calia gaudir tots junts dels balls que ens han ensenyat...





... i acabar el mural dels dibuixos!!! 


Un mural molt bonic i llarg!!!


Quin matí tant intens!!! I a la tarda? Doncs cap a Bruniquer a seguir amb la festa i el treball dels companys de 3r d'ESO que han estat uns perfectes amfitrions i organitzadors de la festa!!!! 
Tot i el fred com que la pluja finalment no ha fet acte de presència hem pogut estar al pati del grans i el més divertit ha estat que els grans ens han fet de coixins, així no hem passat fred!!!

El Dani amb el millor coixí possible!

Grans i petits ben junts!!!!












































Un cop hem estat tots els grups de l'Escola reunits els companys de 3r d'ESO amb el seu tutor ens han amenitzat la tarda amb una petita obra on el bé i la Pau han superat al mal i els personatges que l'han representat! Hem pogut veure els mural de les mans, els dibuixos i el més bonic... al final tots junts hem cantat la cançó de la Dàmaris Gelabert, La màgia d'un màg i ... des de dalt de tot, avions i globus! La millor manera per acabar una jornada d'allò més bonica!!!!

Els primers avions!

Globus... 

























































El dia ha estat fantàstic, ha estat un dia ple de bons moments, un dia d'aquells en que el Patufet tots som un i on ens oblidem fins i tot de si som d'una classe o d'una altra ja que en moments així el que més compta és el compartir i guadir de la companyia de grans i petits! Si voleu veure totes les imatges del dia podeu anar aquest LINK o la WEB de l'Escola on en breu també es trobaran penjades les imatges!

I per acabar us deixem amb la dolça veu de la Dàmaris Gelabert i la màgia del mag...





Petonets i bon cap de setmana!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada