dilluns, 25 de febrer del 2013

Fem un Pollock?

Sí, avui ha estat un dia ple d'art a la classe dels vaixells!!! Avui ha estat un dia en què hem descobert que tots som capaços de crear i que tots portem dins nostre un artista!

Aquesta tarda hem conegut una nova tècnica plàstica, el dripping (esquitxat) i el gotejat de mans d'un dels pintors que més ho han utilitzat a la seva obra, Jason Pollock! Hem descobert que l'artista en les seves obres poques vegades feia el pinzell per dibuixar sinó que tal com hem vist la seva obra es caracteritza precisament per ser abastracta!!!


Doncs bé, avui a la sessió de plàstica ens hem convertit en "mini" Pollock i hem fet el nostre propi quadre, però enlloc de fer esquitxat amb pinzell o gotejat amb un comptagotes, hem fet servir "caniques"! Sí, molt senzill, però tant i tant xulo que estem segurs que ben aviat repetirem!!! 
Per fer-ho hem necessitat "safates "d'alumini, pintura, "caniques", culleres, paper i... moltes ganes de remenar!




Tots hem fet la nostra pròpia obra, cap d'igual, ja que la creativitat és única i personal i per tant cadascú  ha fet el seu propi Pollock! 

Comencem...

Roda i roda... i fa camins!!!
En un primer moment se'ns feia estrany això d'haver de sucar la canica i fer-la rodar i no gosàvem moure-la massa, però un cop hem vist que era molt fàcil i divertit ens hem deixat anar i ens han quedat un quadres fantàstics! Demà que ja estaran tots secs us farem unes fotos per tal que pogueu veure els " nostres Pollocks". 

I per acabar la sessió la Vanessa ens ha passat una presentació on hem pogut veure diferents obres de l'artista, alguns fins i tot hem pensat que eren les nostres creacions, però no,  en aquest cas a la pantalla teníem els quadres originals de Pollock!!!




Descobrim Pollock from Vanessa Roma Parra


Ja ho veieu, a la classe dels Vaixells avui ha estat un dia molt artístic!!!


Petonets de colors!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada