dijous, 14 de febrer del 2013

... metge,perruquera, ballarina, electricista, futbolista....

Avui ha estat un dia ple de sorpreses i novetats!!! Per començar el dia ha arribat ja una nova vocal!!! Sí, ja tenim a la  lletra E!!! 



Cada vegada anem avançant més i ja podem començar a llegir i escriure les nostres primeres paraules!!!  Ens hem adonat que si unim les vocals que ja hem treballat, per exemple: au!!!



També tenim ai, iaia... poc a poc i bona lletra i ja veureu com anirem avançant cada vegada una miqueta més!!!

Doncs bé, el matí ha acabat amb l'arribada d'un nou tema de treball!!! En entrar del pati ens hem trobat imatges, contes i joguines. 
Hem observat, mirat, tocat... 


.. ELS OFICIS!!

De manera innata, hem començat a jugar amb les joguines que teníem a les taules i ens hem fixat que totes les imatges i el conte tenien quelcom en comú... 




Hem fet de perruqueres, de metges, de mecànics... hem vist astronautes, mariners, electricistes,  jardiners,  forners, pastissers, dentistes... sí avui hem començat a parlar dels oficis!!! Els oficis, són les feines, "el treball" com ha dit algú!  Hem fet una primera ronda sobre el que volem ser nosaltres de grans... i de moment avui sembla que serà una classe de policies, ballarines, metges i futbolistes!!! Ara bé, com que encara ens falta molt, potser demà ja hem canviat d'opinió... ja us anirem explicant i informant!!!

De moment us deixem amb aquest enllaç per començar a descobrir una mica més els oficis!!!

cliqueu AQUÍ!



Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada