dimarts, 12 de febrer del 2013

Seguim...

Després de viure una de les setmanes més intenses del curs poc a poc sembla que anem tornant a la "normalitat" del dia a dia i anem recuperant els diferents temes de treball!
Avui hem començat el dia amb una mica d'exercici físic a la piscina i que ens ha permès començar la setmana  (un xic més curta) amb molta energia!!

Tots esperàvem poder seguir amb les aventures del conte viatger, però encara tenim en Dani malalt (des d'aquí li enviem un petó molt fort) i no hem pogut saber què deu haver passat! Ara bé, no us penseu pas que ens hem quedat de braços creuats sinó que hem posat punt i final al treball dels tranports i la millor manera per fer-ho i comprovar que tots hem anat fent nostre tot el treballt hem fet un mural on hem classificat els transports! 



Comencem!

Classifiquem transports

Jo vull... 

El camió va per la carretera

Els avions pel cel!

Gairebé hem acabat!!!

























































































































Hem passat una estoneta d'allò més entretinguda i el resultat final... 

Els mitjans de transport

Ara ens queda per descobrir quin serà el proper tema de treball! Segur que sigui el que sigui ens ho passarem d'allò més bé i ja us ho diem ara, creiem que tindrem molta participació per part vostra!!!

Petonets!!!

2 comentaris:

  1. A en Pere li ha entusiasmat aquest tema (cosa que no és deduïble de les teves fotos). Ha estrenat un pijama amb "mitjans de transport per fer obres" (SIC), així que cada nit n'hem parlat:-)

    ResponElimina
  2. En Pere a classe ha demostrat que és un fan dels transports!!! Aqui no es percep massa, però tal com dius el tema li entusiasma!!!

    ResponElimina