diumenge, 28 d’abril del 2013

Com ens sentim quan...

Gràcies al nostre amic el Monstre de colors vam descobrir que les emocions també es poden associar a un color; us enrecordeu oi? El groc per l'aleria, el blau per la tristesa, el vermell per la ràbia, el negre per la por i  el verd per la calma! Vam afegir-hi també el rosa per l'amor i el taronja per al sorpresa. 



Tal com ja hem dit altres vegades saber com ens sentim i perquè ens sentim d'una manera d'una altra és molt important i al mateix temps la resposta en ocasions no és fàcil de donar, però per això si anem practicant i fixant-nos-hi ens resultarà molt més fàcil i sense adonar-nos-en anirem gestionant les nostres emocions, ara bé, no ens podem quedar només en saber com estem o ens sentim nosaltres sinó que també cal anar-nos fixant en com se senten els altres, cal que ens anem apropant i intentant comprende com es poden sentir les altres persones en determinades ocasions i evidentment pensar en com podem ajudar-les, això és el que els grans anoment empatitzar, ser conscient de que els altres també sentent i que també cal parar-hi atenció! 
Doncs bé,  aquest divendres i gràcies altre cop al Monstre de colors vam estar treballant com ens podíem sentir en determinades situacions que anava plantejant la Vanessa: com us sentírieu si de sobte us vinguessin a visitar el Batman, en Superman... o bé,  imagineu-vos que ningú vol jugar amb vosaltres, o bé, quan aneu a dormir i creieu que hi ha un monstre sota el llit... i per fer-ho més divertit primer dèiem el color i després el  nom del sentiment i evidentment aprofitant que teníem un llibret nou del Monstre vam ajudar-lo a descobrir com se sentia en determinades situacions!



Com se sentiria el monstre quan abraça les seves mascotes? Doncs, aquí ens vam trobar amb dos possibilitats, per uns molt alegre, per d'altres en canvi molt tranquil!!!

El Monstre verd

El Monstre groc





























Vam seguir amb noves situacions pel monstre que en el segon cas es troba que la seva amiga no vol jugar amb ella... Aquí tots vam coincidir: estarà de color blau, estarà trist!!!


La nena no vol jugar amb el Monstre

El monstre estarà trist!!!



I per últim ens vam fer una última pregunta?  i nosaltres com estem? Algú segur que hores d'ara ja deu haver endevinat que la majoria vam dir que ens sentíem ... ROSA!!! Però també n'hi va haver de grocs, verds i algun de vermell!!! 

Us recomanem que sovint pareu i us feu aquesta pregunta? Com em sento? Així igual que els vaixells segurament poc a poc anireu descobrint que el món dels sentiments és simplement fantàstic!!!



Petonets!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada