divendres, 5 d’abril del 2013

Tires i més tires...

Dia de pluja i una mica de fresca, sembla que la primavera no acaba d'arribar del tot, però ja ho diuen que a l'abril cada gota val per mil!!! I avui n'han caigut unes quantes!!! Tot i això però, a la classe dels vaixells hem donat un toc de color al dia i aquesta tarda ens hem convertit en "artistes" i hem creat veritables obres d'art i simplement hem fet servir tires de cartolina i paper de regal que hem retallat nosaltres mateixos amb les tisores, que per cert, ens encanta fer servir!!!

Retallem cada vegada amb més precisió!


Ens voleu veure?





Amb les cintes retallades, unes més primes, les altres més gruixudes, llargues, curtes... ha arribat el moment de començar a crear els nostres quadres i avui hem decidit crear amb una mica de volum, sí! Enlloc d'enganxar tota la cinta en el paper hem decidt enganxar-la com si fessim ponts...  i d'aquesta manera ja no teníem una feina plana, ja teníem una mica de volum! 


Creacions úniques!!!



Com no podia ser d'una altra manera la creativitat ha estat més que present i cadascú ha creat el seu propi quadre i us podem ben assegurar que tots, tots són únics i irrepetibles i això és CREATIVITAT al poder!!!






Amb tardes així al final tot i la pluja a la classe dels Vaixells sembla que hi hagi el Sol!!!

Bon cap de setmana!!!! Ah! recordeu que demà cap a les 9.15 sortim al programa Catakrac!!!

PETONETS!!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada