diumenge, 21 d’abril del 2013

Moltes felicitats Lluc!!!

Divendres va ser una dia molt especial per en  Lluc, sí, ja tenim un nou Vaixell al club del 5! I com no podia ser d'una altra manera va voler compartir el seu aniversari amb tots nosaltres i ho va fer d'una manera molt divertida i original...
Per començar el dia tots els Vaixells vam fer-li entrega de la corona i els esperats coets de colors i evidentment vam cantar-li les cançons d'aniversari, fins i tot ell mateix es va animar a cantar!!!!

Per tu!!!

En Lluc

En Lluc amb les dues secretàries!!! 

Escolteu, escolteu!!!






A la tarda en Lluc va arribar encara més emocionat que al matí amb el seu súper pastís, els plats i una sorpresa pels Vaixells!!! Sí, sí... tots li van  preguntar que era, però ell va guardar el secret fins al final!!! 

El teu regal!

Tot a punt!!!


En Lluc estava molt content i orgullós del seu pastís de xocolata i amb forma de peix!!!  El cinc de color verd i ... després de les cançons a bufar s'ha dit!!! 

A bufar!!!

Obrirem el regal

L'àlbum és groc...


Ara bé, aquí no es van acabar les sorpreses...ja que tal com us hem dit al principi en Lluc a part de pastís va portar un regal per la classe, sí!!! Ens va sorprendre a tots amb un conte d'allò més bonic: El  que ja va explicar la Vanessa mentre anàvem berenant el pastís que estava boníssim! 

A punt per una altra sorpresa? 

Màxima atenció...

Un conte!!! Quan els dracs somien

En LLuc repartint els plats!!! 



Mmm... està boníssim!!!

Aquest és per vosaltres!

No es pot deixar ni una engruna!!!


Des d'aquí volem donar les gràcies al Lluc per la seva sorpresa, el conte ens va agradar molt i segur que ben aviat us sorprendre'm a tots amb algun que altre treball ;) 
Esperem que el divendres fos un gran gran dia!!! 

Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada