dimarts, 16 d’abril del 2013

... Sant Jordi ja s'apropa...

Sant Jordi arriba com un cavaller, amb la seva llança travessa el carrer... així comença la cancó de Sant Jordi de la Dàmaris Gelabert i certament ja es pot ben dir que a l'Escola ja es respira l'ambient de llibres i roses i tal com diu la dita d'aquest mes: A l'abril, llibres i roses mil!

Doncs bé ahir ja vam començar a preparar unes roses d'allò més especials i fent servir material reciclat: envasos de iogurt líquid (per no fer propaganda :) ) i oueres de cartró i sobretot el nostre toc personal decorant amb precisió!

Trossets de paper

Els dits s'enganxen una mica!

Pintem la rosa 

A punt d'acabar

Cal una mica de paciència














































Vam tenir temps també per representar la llegenda de Sant Jordi amb titelles i fullejar també alguns dels fantàstics contes que tenim en el racó de Sant Jordi!
Parlant de la llegenda avui hem rebut una visita molt especial, la dels nostres companys d'ESO que han fet d'actors i d'actrius i ens han representat la llegenda de Sant Jordi! Ho han fet tan i tan bé... han cantat, ballat... i nosaltres hem gaudit moltíssim amb la seva actuació, tant que fins i tot hem demanat repetició de la llegenda i... sí, sí, han tornat a sortir i una altre ens hem emocionat i viscut amb intensitat una llegenda tan i tan màgica, la llegenda de Sant Jordi on el drac, la princesa, el rei i el cavaller juntament amb la gent del poble en són els protagonistes!!!

Tots a punt? 

El Rei

El Rei i la princesa

El cavaller i el drac


Sant Jordi mata el drac!!!

Els actors- els nostres companys d'ESO


Els nostres companys grans són uns súper actors i actrius i des d'aquí els volem donar les gràcies per haver-nos-ho fet passar tan bé! MOLTES GRÀCIES!!!! En breu penjarem per aquí la vostra actuació, així tots podran gaudir del vostre talent!!!

Ah! per cert, un cop més hem comptat amb la visita d'uns càmeres de BTV que han gravat al llarg de tot el dia diferents activitats pre-diada de Sant Jordi a l'escola, a nosaltres en el moment de la llegenda!!! 

I com que sabem que ja teniu ganes de cançons, contes, llegendes i altres us deixem amb un link d'una pàgina plena de cançons de Sant Jordi, algunes conegudes, d'altres no tant... us la recomanem molt molt!!!

CLIQUEU AQUÍ !!!!!!!!!


I per acabar una llegenda i  titelles finals...





Petonets! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada