dimarts, 2 d’abril del 2013

Un tauró molt simpàtic!!!

La Yu-Han


Després de molt dies sense aventures avui hem pogut continuar descobrint les aventures dels nostres mariners, marineres, capitans, capitanes... sí, avui amb la Yu-Han hem descobert com continua el conte viatger! 
Abans de les vacances la Mónica ens va deixar a tots amb la boca ben oberta... un tauró i els mariners sense saber nedar... aix!!!  Doncs bé, tranquils, una vegada més els mariners han sortit triomfant de la nova aventura!!!
El tauró que van trobar-se va resultar ser bo i sabeu que era el que volia? Doncs simplement espantar-los una mica i animar-los a aprendre a nedar i tant bé ho va fer que al final tots els mariners i marineres van decidir aprendre'n!!!!  Un braç, un altre, ara la cara a dins, respirem... saltem... La Yu-Han ens ho ha explicat d'allò més bé!!!

A punt per començar

Movem els braços

Molt seguim... 

I ara un salt!! 


Els mariners van decidir que el millor era aprendre a nedar i així poder continuar buscant els tres ous del seu amic el drac!!!

A punt pel dibuix?

El text
I seguim amb el moment del dibuix!

Els mariners i els tauró 

Què bonic!!!

Ara vinc!



















El dibuix

Què passarà ara? Aconseguiran els "mariners and company" trobar els ous del drac? Això ens ho explicarà la Candela que ha estat l'escollida d'avui per continuar el conte viatger!!!

La Candela i la Yu-Han


Petonets viatgers per a tots!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada