dilluns, 22 d’abril del 2013

Olor de dracs, llibres i roses...

Sí, sí... la diada de Sant Jordi ja està a punt de caure i l'olor de dracs, llibres i roses està més que present en tots nosaltres! 
Sant Jordi és una diada molt especial, és la diada dels llibres i les roses, és la diada dels dracs, les princeses, els cavallers, és la diada de les cançons i les llegendes i com no podia ser d'una altra manera a a classe dels vaixells l'olor de dracs, llibres i roses està molt i molt present i aquesta tarda n'hem tingut uns quants!  A l'hora de plàstica hem punxat uns titelles molt xulos que ha portat la Vanessa  i en acabar hem decidir representar la llegenda !!! 

Punxem

Un drac, una princcesa, un cavaller, les ovelles i el rei

El rei i la princesa parlen

El Drac es menja les ocelles



Us agradaria sentir-nos cantar? I representar la llegenda? Doncs som-hi!!!






Quins artistes estem fets!!!  Es nota que a la classe dels Vaixells som "fans" de la llegenda i que els dracs, les princeses i els cavallers estan molt presents!!! 
I demà? Què hem de dir de demà? Doncs que ens espera un dia ple d'activitat: sortida pel barri, el primer intercanvi de llibres, contes narrats per narradores molt especials i una tarda plena de tallers!!! Per tant, avui a dormir ben d'hora i demà puntuals i esmorzats cap a l'escola!!!

Ens veiem demà!!!!

Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada