divendres, 12 d’abril del 2013

Descobrim l'ofici d'actor!!!



En Xavi


Ser actor és com ser un nen gran- així es com ens ha definit avui en Xavi, actor i pare de la Zínash la seva feina, sí, aquesta tarda hem pogut descobrir una mica més que és un actor i com es prepara un personatge

En Xavi ha arribat ben puntual i només entrar tots l'hem rebut amb molt alegria i li hem ensenyat els diferents racons i espais de la classe. 

La Zínash fa d'amfitriona

Els càrrecs, el calendari...


















Donat que en Xavi és actor hem decidit canviar una mica la distribució de les taules i hem convertit la classe en un miniteatre! Ara sí que tot està a punt per començar!

Tots a punt?

Hola nens i nenes, sóc en Xavi!!!















En Xavi per començar ens pregunta si sabem que fan els actors; tots tenim molt clar que els actors surten a la tele, al teatre, que poden fer pelis.... el que no acabem de trobar potser és el nom que té a tot el que es fa, els actors interpreten personatges, es converteixen en altres persones! Com ho fan? Doncs, la resposta és fàcil es poden disfressar, però el Xavi ens diu que no sempre cal disfressar-se per actuar o fer un personatge, a vegades només amb el cos i la veu ja podem actuar i així ens ho ha demostrat! 
Tot d'una ha deixat de ser en Xavi per convertir-se amb en Felipe, un pizzero molt divertit, que ha convertit tres taules en una súper pizza!

El pizzero Felipe

Tots ben atents!!!

Per tal de saber que volia dir exactament això dels personatges ens ha llegit un conte i a partir d'aquí hem acabat d'entendre que volia dir amb els personatges i per seguir res millor que una mica més d'interpretació, aquesta vegada amb una mica d'atrezzo i en Xavi se'ns ha convertit en un avi, un rei i una perruquera que ens ha fet riure una bona estona!!!

L'avi

El rei 

La Sonia, la perruquera



Mireu, mireu... Un avi d'allò més divertit!






Desrprés del moment de la teoria ha arribat el moment de la pràctica i en Xavi s'ha convertit en el nostre director i amb ell hem preparat i interpretat els personatges que aquest matí hem dibuixat: robots, princeses, cavallers, ballarines, Batman, Spiderman, Superman, la nostra família... sí, si, tot tipus de personatges! El primer que cal es que l'actor ens expliqui quin personatge interpretarem, en segon lloc cal començar assajar i finalment l'estrena... donat que el nostre temps era limitat la part d'assaig i estrena ha anat junta i entre tots hem anat creant petites historietes que en Xavi anava improvitzant! Cal dir que es nota que en Xavi és un súper actor i amb un pim pam ho tenia tot muntat!!!

Sant Jordi, la princesa i el drac

Els súper herois, una sirena i una princesa

La família de la Lula

Uns ballarins i la petita ballarina

Un robot

La Familia de l'Elisabet

Sant Jordi ballant



















Intercanvi de papers! 

Voleu veure alguna de les actuacions... mireu, mireu!!!







La tarda ha estat molt molt divertida i des d'aquí volem agrair en Xavi la seva visita, ha estat un autèntic plaer compartir amb ell moments únics i especials, tots portem un actor dins, sí, sí, tots encara que no ho sapiguem quan estem explicant un conte, quan jugem a pares i a mares o altres jocs, estem intepretant... això sí, cal dir que els actors de "veritat", aquells que fan teatre, cinema o televisió han d'estudiar moltíssim i superar molts i molts càstings i proves... de moment això encara ens queda una mica lluny, però bé, de moment avui hem practicat una mica i en Xavi ja ens ha dit que ho hem tots súper bé, i això també ha estat possible gràcies a ell!!! MOLTES GRÀCIES!!!

Pensem... 
Un final súper dolç!!!

























Ja ho veieu, una tarda de divendres diferent i ben especial!!!!




Petonets!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada