dimarts, 23 d’abril del 2013

SANT JORDI 2013:2A PART- UNA TARDA ESPECIAL

Si aquest matí ens hem passejat pel barri i hem gaudit amb l'intercanvi de llibres i els contes que ens han explicat, aquesta tarda també ens ho hem passat d'allò més bé en els diferents tallers que hem fet! Tallers relacionats com no podia ser d'una altra manera amb Sant Jordi! 

A les tres ben puntuals ens hem trobat a P3 amb els companys de P5, 1r i evidentment els de P3 i allà després de les explicacions pertinents hem començat a repartir-nos en els diferents tallers: taller de titelles, on hem creat els nostres propis titelles de Sant Jordi; taller de màscares, on hem fet la màscara d'un drac; taller de plastelina, on hem fet un drac molt xulo per un llapis i un taller de punts de llibre que hem dibuixat i decorat amb ceres, colors o paper de seda! A cada taller una senyoreta, el material i moltes moltes ganes de passar-ho bé!!!

Màscares

Titelles

Punts de llibre

Dracs de plastelina

Una "dragona" molt guapa...
La  Joana!!!

























La tarda ha estat molt moguda i ha passat tan i tan ràpid que tot i les ganes de continuar pintant, punxant, creant... hem hagut de recollir, hora de berena i preparar-ho tot, però en especial les boniques roses que durant la setmana passada vam preparar per a les mamis i tal com van dir algú també papis dels Vaixells! Esperem que us hagin  agradat molt!!!

Les roses més boniques!!!


En aquest LINK podreu veure les imatges dels diferents tallers!!! Segur que us agradaran moltíssim!!! 


El dia ha estat ple d'emocions i activitat i demà encara ens espera un xic més d'emoció ja que a la tarda sabrem quins han estat els tres dibuixos de Sant Jordi premiats per l'AMPA de l'escola que demà ens visitarà!!!  
De moment per avui ja ho deixem aquí i esperem que per tots vosaltres el dia d'avui també hagi estat un dia de roses, llibres, cavallers, dracs,  princeses i molts i molts petonets!!!!





Fins demà!!!
Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada