diumenge, 21 d’abril del 2013

L'any Espriu

S'apropa Sant Jordi i a l'escola a part de treballar la Llegenda de Sant Jordi  també s'està treballant Salvador Espriu, coincidint amb el centenari del seu naixement i commemoració de l'Any Espriu!


A la classe dels Vaixells també hem volgut aportar el nostre granet d'arena en aquest treball i tot que l'obra de Salvador Espriu és un xic complicada per nosaltres sí que hem conegut una mica la seva vida i hem pogut trobar un poema que també hem compartit amb els nostres amics els Trens de P3.


Salvador Espriu va néixer el 1913 a Santa Coloma de Farners. Va ser un gran escriptor en llengua catalana. Va escriure teatre, poesia i novel·la i al llarg de la seva carrera com a escriptor va rebre molts premis i reconeixements, fins i tot va ser candidat al Premi Nobel de Literatura.  De totes les seves obres les més conegudes van ser uns llibres de poemes.  



Salvador Espriu



Tal com hem dit al principi les obres d'Espriu són un xic complicades per nosaltres però, finalment la Vanessa va portar un poema que ens va agradar molt! Un poema que parla de la nit,  de les estrelles i del cant dels grills i per tant segurament faci referència a una nit d'estiu que és quan els grills surten a cantar!

L'Aleix i la Sena acaben de decorar els cartells per a l'entrada!

La vella nit es posa


Ja ho veieu, els Vaixells també aprenem i descobrim el món de la literatura catalana i no només la literatura infantil amb els contes i poemes que anem treballant sinó que ja literatura de grans!!!

Petonets!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada