dijous, 11 d’abril del 2013

Òscar, el drac que volia ser bo

Aquest tarda els vaixells hem conegut un drac d'allò més especial, l'Òscar,  el protagonista del conte que ahir ens va portar en Vitaly.




L'Òscar és un drac una mica especial, és un drac diferent i això no sempre és fàcil, quan se surt del que es considera normal a vegades les coses són una mica més difícils, ser diferent per alguns és un problema i això precisament és el que pensen els pares de l'Òscar, ja que des de ben petit ja es veia que ell era diferent, no era com els altres dracs del pais del fum i foc etern, un país de del qual controlaven tots els cavallers i princeses i així no deixar-los ser feliços! Doncs bé, en complir els 10 anys, edat en què els dracs ja podien treure foc pels queixals, ell va demanar a la seva mare que enlloc de foc volia treure bombolles de colors!!! OH!!!! No pot ser, els dracs han de treure foc, ser dolents i espantar a la gent... ell però, no ho veia així, sinó que precisament tot el contrari! Amb tot això el seu pare va decidir d'anar a veure el Gran Savi, l'arbre més savi de tot el món i que coneixia totes les històries de dracs! L'única solució possible era enviar a l'Òscar al castell de les mil finestres, només allà es decidiria si ell era un drac dolent o un bo! 
L'endemà mateix el drac va emprendre un viatge de tres dies i tres nit i en un moment del viatge va trobar-se la conilltortu, sí, sí... un conill tortuga, un personatge d'allò més divertit i diferent que venia molt i molt content del castell, allà ell havia après a valorar-se i acceptar-se tal com era, un conill/tortuga... 
El drac es queda parat, ell també era diferent, no volia treure foc i espantar a la gent, ell volia fer amics, estimar, compartir... però en veure'ns reflectit a l'aigua d'un rierol va veure la cara, feia por... i ell no ho volia, així doncs i encara amb més ganes que mai va seguir el viatge cap al castell de les mil finestres on en arribar el van rebre dues fades, elles serien les encarregades de fer-li proves i proves durant tres anys i només final es podria saber si ell era bo o dolent! Els tres anys van estar plens de proves, proves difícils i on les coses no eren gens fàcils, però ell mai, mai... va queixar-se ni treure foc pels queixals, al contrari fins i tot enmig d'una batalla va voler que dracs i cavallers fossin amics... tothom se'n va riure, però ell va continuar i al final les fades van adonar-se que realment era bo, però abans de dir-li van posar-li una última prova, li van presentar una dragona especial com ell, una dragona que enlloc de foc treiea pètals de flors... i evidentment entre ells va triomfar l'AMOR!!! 

EL CONILLTORTU

LES FADES 

La dragona i l'Òscar, uns dracs ben especials!!!



















































El conte ens ha agradat molt i com sempre hem anat una mica més enllà i hem parlat de les emocions que han anat sortint: la tristesa quan ningú comprenia el pobre Òscar, la sorpresa de la mare en veure que el seu drac era diferent, l'alegria del conilltortu,  la por del drac en veure com els altres lluitaven,  l'amor entre la dragona i el protagonista...
Hem parlat també de ser diferents, hem parlat del respecte, ja que és molt molt important respectar i valorar els altres siguin com siguin i que allò que no ens agrada que ens facin tampoc ho hem de fer!!!
Amb l'Òscar hem descobert que en certa manera tots som diferents i que això és molt bo ja que si tots fossim iguals no seria tan divertit! 
Ah! i per cert si aneu de viatge pareu atenció, ja que de dracs com l'Òscar n'hi ha més dels que ens pensem!!!



Petonets de moltes moltes formes!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada