dimecres, 10 d’abril del 2013

Globus de colors!!!

Dimecres!!! Sí,  per tant avui una festa, bé tenim el que podríem necessitar per fer una festa, però exactament no anem a fer cap festa sinó que avui toca experimentació, que per una altra part de fet també pot dir que ens ho passem tan i tan bé que sembla una festa!

Doncs bé, per la sessió d'avui tenim globus, confeti, sal, purpurina, trossets de roba i de plàstic transparent... i molt important tot i que no es veu necessitem aire, el nostre aire per tal de poder inflar el globus!!! Som-hi, a bufar...que per cert, costa una mica i molt important un cop hem aconseguit inflar-lo cal fer un nus sinó... més endavant ja us ensenyarem que passa! 

La Izel fins i tot pot parar i somriure!

Va Dani, tu pots!!! 

Som-hi!!!

Una mica més... 




















Amb el globus inflats (amb una mica d'ajuda) el primer que fem és... 




Jugar!!!!

Globus amunt!!!















Lògic oi? Tenir un globus i no jugar-hi no seria el més esperat... però bé, després d'aquest moment més lúdic comencem ja a experimentar amb els globus i el primer que fem es fregar amb força el globus i apropar-lo o bé als nostres cabells o als dels companys i cabells amunt!!!


OH! els cabells d'en Vitaly cap amunt

Hem transmès la nostra escalfor als globus fregant-lo... i d'aquesta manera donem electricitat, els grans parlen d'electricitat estàtica!!! Nosaltres possiblement no recordem aquest terme tant científic, però si que tenim clar que fregant fregant aconseguim atreure cap als globus diferents partícules, tant que fins i tot amb molt de silenci es sent el soroll de la sal o la purpurina... 




El confeti, la sal i la purpurina s'enganxaven de seguida al globus... la roba i el plàstic no!!! Decidim seguir experimentant però aquesta vegada mullem el globus i llavors tot s'enganxa per l'aigua, no pel fregament que li hem fet al globus!

Una mica d'aigua

S'enganxa tot

















La sessió està a punt d'acabar, però abans.. pim, pam, pum!!! Atenció, que hem anat molt ràpid!!! Vist i no vist!!!





I ja per últim us volem mostra que passa amb el globus quan s'escapa l'aire...






Una estona divertida i plena de colors, ben bé com una festa!!! 



Petonets!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada