dimarts, 9 d’abril del 2013

Un dofí molt especial...

Les aventures del conte viatger continuen endavant i ja ens queda menys per saber que passarà al final després de tantes i tan diverses anècdotes!!!!

Avui ha estat la Candela l'encarregada de seguir amb el conte! Recordeu que la setmana passada les nostres marineres i mariners van aprendre a nedar?

Tot a punt?

Som-hi!





















Doncs avui amb la Candela les aventures han continuat i després d''aprendre a nedar arriba el moment de tirar-se a l'aiuga i començar a nedar i nedar i així poder trobar els ous del drac!
Els mariners i marineres així ho van fer, se sentien forts i valents i disposats a trobar els ous,  però quan ja portaven una estoneta van començar a estar cansats i decebuts, alguns fins i tot amb ganes de tornar enrera, però de sobte van sentir un soroll:  fiss,fiss,fisss..Oh! era un dofí preciós!!! El dofí els va fer senyals per tal que tots s'agafessin a la seva cua... i a tota velocitat els portà cap a un banc coral·lí, on ben amagadets hi havia... els tres ous!!!

El dofí va ajudar als nostres amics!!!!

La Candela molt contenta



I per acabar arriba el moment...sí, el moment del dibuix!!!

El dofí és suau... 

Precíós!!!

El dofí amb les marineres i els mariners


El conte està d'allò més interessant, què passarà ara?  Aconseguiran tornar els ous al drac? Això ho sabrem la setmana vinent amb  la  Lula!!!

La Candela li dóna la maleta amb el conte a la Lula

Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada