dimarts, 9 d’abril del 2013

Un toc mironià

Les nostres ganes per descobrir i aprendre són cada vegada més i ja no en tenim prou amb només "quatre pinzellades" sinó que necessitem anar sempre que sigui possible una mica més enllà i això precisament és el que en ha passat amb el senyor Miró, un pintor i escultor que ens va cautivar a tots des d'un primer moment! Ahir a la tarda a l'hora de plàstica la Vanessa ens va explicar una mica per sobre qui era i ens va ensenyar alguna de les seves obres... oh! els seus dibuixos semblen fets per nens petits, mira, mira una persona amb només un cap molt gran... és el que vam dir alguns en veure alguns dels seus quadres!  
El senyor Miró ja des de ben petit s'ho passava molt bé dibuixant i quan va ser gran va anar a París i Nova York i tot el que va veure allà li va agradar molt i va començar a canviar la seva manera de dibuixar, pintar o crear escultures! A nosaltres el canvi ens va agradar molt! 
Vam fixar-nos que en les seves obres es repetien una sèrie de símbols: estrelles, creus, la Lluna, el Sol, diferents tipus de línies ... i el que ell anomenava personatges!!!  

oh!!! 

Seguim mirant... 



















Alguns dels símbols d'en Miró


Això de crear símbols ens cridà l'atenció i vam decidir crear-ne com si també fossim Miró... 

Creeem símbols

Ocells, el Sol, ulls... 











































Després de crear aquests símbols vam "reproduir" una de les seves obres: Dona davant el Sol (1950)

Dona davant el So


El pintem igual... 

Ara bé, la cosa no va acabar aquí, ja que avui hem continuat descobrint una mica més Miró i hem creat els nostres propis Miró!!! Sí, només ha estat necessari una mica d'inspiració observant de nou les seves obres i després creativitat!!! 

Busquem inspiració

Primer el nom

Personatges

...més personatges

El Sol, línies---

La dona davant el sol ( versió pròpia)


Tots hem fet com sempre grans obres d'art... a la classe dels Vaixells aviat podrem muntar un mini museu ple d'art únic i irrepetible!!!

Sena, Mónica, Candela, Aleix i  Dani

Lluc, Ivan, John, Elisabet, Pere i Vitaly

Izel, Zínash, Martina, Lula, Solomon, Tajbeer i Marçal


Què us ha semblat? Us heu quedat sorpresos oi?  I ja per acabar Miró hem fet un colaig seguint l'artista: retallem allò que ens crida l'atenció i seguidament dibuixem símbols o personatges!!!  


Retallem

Jo en Puyol.... 

Enganxem...

Muntem el colaig



















Colaig mironià



Ens hem quedat amb les ganes de fer alguna escultura... qui sap potser en una altra sessió! ;) 

Petonets de totes formes i colors!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada