dijous, 18 d’abril del 2013

Pintem i mesurem emocions

... groc per l'alegria, blau per la tristesa, vermell per la ràbia, negre per la por, verd per la calma i rosa per l'amor i per la sorpesa? Ah! Aquesta tarda ens hem adonat que gràcies al Monstre de colors vam descobrir que cada emoció es podia representar d'un color, però que ens falta una de les emocions, la sorpresa!!! I donat que a la classe ens agraden molt les sorpreses i sovin davant fets o situacions noves molts ens sentim sorpresos, doncs hem decidit que calia buscar una color i entre tots hem decidit que el taronja serà per la sorpresa!!! Ara sí, de moment ja tenim totes les emocions "controlades", i per a cada emoció tenim un color!

Amb tot això clar encetem moment de conversa i la Vanessa ens explica que a vegades les persones ens podem sentir de moltes maneres i que a vegades les emocions que sentim poden ser diverses: podem estar alegres, tranquils, enamorats i al mateix temps sorpresos.. Tot a l'hora? Hem dit alguns, llavors seríem com el monstre de colors!!!! 

La resposta seria que sí, si al mateix temps ens sentissim de moltes maneres possiblement arribaria un moment que ens faríem un bon embolic, però si som capaços de regular-ho o el que diuen els grans, trobar l'equilibri possiblement llavors sigui més fàcil i per fer-ho cal ser molt conscient del que sentim i per quin motiu ho sentim!!! Activitat que els vaixells anem fent a diària, però que avui a la tarda hem fet d'una manera diferent, aquesta tarda ens hem mesurat una mica les nostres emocions.  La vostra pregunta deu ser: Com? Doncs amb la nostra mà!!! Sí, la Vanessa ens ha dibuixat les nostres mans i hem pintat cada dit amb el color de les emocions que sentíem! Alguns fins i tot han estat molt precisos i segons se sentien més o menys d'una manera que d'una altra han pintat més  o menys!!! 

Emocions i sentiments diversos... 

Por poqueta... 





























Cadascú ha fet la seva mà i després hem explicat als companys com sentíem, una manera també de fer i ser conscient de com ens sentim i se senten els altres!


La Lula, en Lluc i l'Elisabet

En John, en Solomon i en Marçal

La Joana i en Pere

L'Ivan, la Yu-Han, la Candela i l'Aleix

En Dani, en Tajbeer, la Mónica i la Sena

La Martina, la Zínash, en Vitaly i la Izel
















































Moments així fan que poc a poc anem sent cada vegada més conscients de com ens sentim i al mateix temps de com se senten els altres, i això és complicat, però bé, a la classe dels vaixells de moment ja hem començat i com sempre diem endavant, sempre endavant!!!
Per acabar us deixem amb un petit regal, esperem que us agradi!!! 





Petonets plens de màgia!!!



2 comentaris:

  1. Veig que la primavera els altera! N'hi ha molts d'enamoradíssims!!!

    ResponElimina
  2. És una classe amb molt d'amor!!!! La primavera ho afavoreix, però amb el fred també va ser l'emoció més escollida!!!

    ResponElimina