dimecres, 17 d’abril del 2013

Sal de colors...

Sabíeu que amb una mica de cola liquida, sal i pintura podem fer uns quadres molt i molt bonics?  Doncs sí, amb cola, sal i pintura es poden fer veritables obres d'art i al mateix temps experimentar tot observant com la sal blanca deixar de ser-ho amb toc de color!!!

Tot a punt

La sessió d'experimentació d'avui ha estat una sessió molt divertida, tranquil.la, relaxada i molt creativa! A tots només començar ens ha cridat l'antenció el que preparat la Vanessa. Tots hem esperat pacientment i hem escoltat atentament les explicacions i indicacions, ja sabem que per aconseguir el resultat esperat cal tenir paciència i escoltar! 
El primer que hem fet és agafar una miqueta d'aigua per "aigualir la pintura" i seguidament barrejar la pintura i l'aigua tot remenant!!!

Una miqueta d'aigua

Remenem!







Ara sí, ja ho tenim tot a punt per començar!!! La sessió d'avui ens permetrà canviar de color la sal i al mateix temps crear. Com? Doncs molt senzill, el primer que fem és dibuixar amb la cola líquida, sí, camins, formes geomètriques... amb ajuda d'un penzill; en segon lloc afegim sal al damunt de la cola i quan hem acaba traiem la que sobra; en tercer i últim lloc arriba el moment de donar color amb la pintura i voilà... 

... UN RESULTAT FINAL FANTÀSTIC!!! 

Després de fer el primer quadre entre tots ha arribat el moment de crear individualment, sense oblidar el passos indicats.
Mireu i escolteu... ja ho dèiem al principi sessió relaxant i tranquil.la.







No cal dir gran cosa més oi?

UN ESCLAT DE COLORS!!!


Sense adonar-nos-en ha arribat el moment de recollir, la sessió d'avui ha tingut un toc molt salat!




Petonets saladets!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada