dimarts, 23 d’abril del 2013

SANT JORDI 2013: 1A PART- UN MATÍ DIFERENT

SÍ, SANT JORDI JA ÉS AQUÍ!!!!!!!!!!!!


BONA DIADA!!!!

Sí, avui és possiblement un dels dies més esperats de l'any, tant per grans com per petits! El dia de Sant Jordi la màgia de les roses, els llibres, els petons, l'amistat, l'alegria, les princeses, els cavallers, els dracs i l'amor omple els carrers d'una manera especial i els Vaixells no ens ho hem volgut perdre i aquest matí hem sortit a visitar el barri i hem comprovat que al barri el dia de Sant Jordi es viu també amb molta intensitat!!! Parades de llibres i roses, aparadors de pastisseries amb suculents pastissos, espases i pa  de Sant Jordi , senyeres, pedres d'allò més orginals i fins i tot joies i complements amb forma de rosa... tot el necessari per celebrar com cal una diada tan i tan especial!

De sortida pel barri

Ei!!! Companyes de 4rt d'ESO

mmm... pastissos i roses de Sant Jordi!!!


Pa de Sant Jordi... i més pastissos!!!

La primera llibreria!!!!

Sant Jordi!!!!!!!!!

Boniques roses i dracs!!!



























Roses en una pedra

Complements de Sant Jordi

Més Patufetes grans

Eis!!! El monstre de colors!





























Fins i tot entre llibres i roses la Martina s'ha trobat amb l'Èric i el seu pare!!! 

La Martina molt contenta!



Sense adonar-nos-en hem arribat a les 11 i hem tornat cap a l'Escola on ens esperaven dues activitats més,  però abans hem pogut gaudir d'una mica de música en directe!




En arribar a l'escola hem tingut el temps just per treure'ns jaquetes, recollir els tiquets i començar la primera activitat prevista, el primer intercanvi de llibres de Sant Jordi!!! Per fer-ho hem comptat amb l'ajuda d'en Xavi, l'Anna, la Bàrbara i la Rosa que ho havien deixat tot ben preparat i ens han explicat molt bé el que calia fer, per cada tiquet un llibre!!! Dit i fet i en acabar a fullejar i mirar els llibres una estoneta!!! 

En Xavi donant instruccions

Els primers llibres

Ja en queden pocs... 

Ara a llegir!!! ;)



























I finalment per acabar el matí hem rebut la visita de la mare d'en Jordi Alegre de 5è i  l'àvia i la mare de la Jana de P5 que ens ha fet gaudir amb una bona estoneta de contes!!! Des d'aquí els volem donar les gràcies per haver-nos fet passar una bona estona i haver-nos acompanyat en un matí tan especial!!!

Seguim amb un conte català... 
Comencem amb un conte d'Etiòpia?

I eps... ara un que necessitarà la nostra participació!!!

Tendres abraçades!!!

Un cel ple de núvols, globus i estels!!!







Amb tanta activitat el matí ha passat d'allò més ràpid i amb molta gana hem anat a dinar, cal agafar energia per una tarda també molt especial!!!

Com us podeu imaginar la càmera no s'ha perdut detall!!! En aquest LINK ho podeu comprovar!!!


Fins d'aquí res!!!

Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada