dijous, 4 d’abril del 2013

El conte de la Felicitat

Us heu preguntat mai on es troba la felicitat ? A la classe dels vaixells tenim la resposta! Sí, els Vaixells ja sabem on es troba la felicitat! 

" En certa ocasió, es van reunir els déus per crear l'home. Van pensar de crear-lo com ells, però es van adonar que llavors déus i home serien igual, tindrien el mateix cos, força i intel·ligència i això no podia ser possible! Van decidir llavors que havien de pensar en alguna cosa que els fes diferents, però quina? 
Després de molt pensar, un d'ells va manifestar: Ja ho sé! Els traurem la felicitat. Però el problema serà on amagar-la perque no la trobin mai.
El primer va proposar d'anar-la amagar al cim de la muntanya més alta del món, però una va contestar que no ja que era possible que algú  pogués pujar i trobar-la i llavors tothom sabria on era!  
Seguidament un segon va suggerir que es podria amagar al fons del mar, però és clar un altre va responde, no! podrien fabricar una embarcació capaç de navegar sota de l'aigua... 
Un tercer va proposar d'amagar-la en un planeta llunyà, però també va haver algú que va replicar i va dir que es podrien construir una nau capaç de solcar l'espai i arribar a la felicitat. 
Què complicat era això d'amagar la felicitat fins que finalment un va exposar: I si l'amaguem a dins d'ells mateixos? Estaran tan ocupats buscant-la per fora, que no se'ls ocorrerà mirar a dins d'ells.
Tots van estar d'acord amb aquesta ide, i des de llavors a vegades les persones es passen els dies buscant la felicitat sense saber que la portem dins nostre!!! "

Tots ens hem quedat sorpresos, la felicitat no s'amaga enlloc sinó que la tenim dins nostre, en el nostre cor!!!




Com que el conte no tenia imatges tal com estem acostumats entre tots hem fet el nostre propi conte de la felicitat, aixi a partir d'ara també el podrem tenir a la classe!

El conte de la Felicitat


Després del conte hem pogut fer com ja és habitual el nostre moment de reflexió i conversa! Parlem de felicitat, però què és la felicitat ha preguntat en Dani, la majoria hem dit el mateix la felicitat és tenir gent que ens estima (els pares, germans, avis... ), la felicitat per alguns es poder jugar a futbol, poder anar a dinar a casa, poder jugar amb la wii, per altres es poder venir a l'escola i aprendre i alguns fins i tot han dit que fer deures també els fa feliços!!! Tots hem dit que quan estem feliços estem contents, però és possible que algú també pugui plorar de la felicitat? Doncs sí, algú ha dit que la seva mare li havia explicat que en convertir-se en mare havia plorat de tan feliç que era!!!!  I parlant de felicitat entre tots hem fet un cor ple d'alegria i evidentment de felicitat!!!


Cadascú aporta el seu petit granet d'arena... 



La felicitat pels vaixells... 


Els més grans a vegades diuen que la felicitat és efímera, que dura poc...però nosaltres tenim un secret per guardar-la i no oblidar tot aquells moments bons, plens de felicitat! Tenim un pot ple de felicitat, el pot dels bons moments on a partir d'avui anirem guardant bons i grans moments!!! 

El pot dels bons moments

El milor moment del dia avui...


Jugar, estar amb els pares, anar a Cornellà... 














En Marçal recull els bons moments!!!


Ja ho veieu a la classe dels Vaixells seguim en el nostre camí de descoberta de les emocions i sentiments, un camí que junts és més fàcil i divertit, un camí que ens permetrà anar fent-nos grans i gestionar tot el que ens passa dins nostre, que ja us ho diem ara i segur que ja ho sabeu, no és pas gens fàcil, però bé, junts, amb il·lusió, ganes, alegria i felicitat i gaudint de cada instant és possible que no costi tant! ;)!  i amb un pot ple de bons moments segur que serà encara millor!!!


El bons moments dels Vaixells


Petonets!!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada