dimecres, 24 d’abril del 2013

Els Premis Sant Jordi

Després d'un dia tan intens com el d'ahir avui hem optat per una mica més de relax,  només una mica eh? Ja sabeu que els vaixells som molt inquiets i no parem ni un moment!!! Doncs bé, tal com us vam explicar ahir aquesta tarda l'esperit de Sant Jordi ha continuat present a l'escola amb l'entrega dels Premis de Sant Jordi  a càrrecs de l'AMPA de l'escola! 


Les mares de l'AMPA i comissió Sant Jordi



A les tres ben puntuals ja estava tot preparat per a l'entrega de premis! Recordem els nostres pseudònims abans de sortir ja que tal com va explicar la Vanessa en el dibuix no figura el nostre nom sinó que el de la flor que vam escollir! Tots estem un xic nerviosos... quins seran els dibuixos guanyadors?   Això i molt molt important guanyi qui guanyi tots hem fet una feina preciosa, tots vam passar una bona estona,  tots en certa manera ja som guanyadors...  si, sí... si no mireu els nostres dibuixos i ho entendreu?



Oi que són tots molt i molt bonics, i això mateix ens han dit les mares de l'AMPA, l'elecció havia estat difícil però, que finalment els tres escollits de la classe dels Vaixells han estat: 
En primer lloc...  LA ROSA VERMELLA!!!

LA SENA



En segon lloc...EL GERANI!!!


EN JOHN


I en tercer lloc... LA ROSA!!!

LA IZEL


Els tres guanyadors han rebut aplaudiments i felicitacions de tots i totes i han pogut escollir un conte i la Sena com a primera ha tingut també una bonica rosa!

Els guanyadors amb el "jurat"


Al llarg de la tarda hem pogut gaudir de l'entrega de premis dels companys de P3, P5 i 1r i també de les actuacions musicals de companyes de 5è i 6è que ens han tocat boniques cançons amb el teclat i el fagot!!! 

L'Ona


L'Ítziar
Les premiades de P3





L'Irene

Les premiades de P5





















L'Helena

Els premiats de 1r

Tots els "Patufets"



Fins i tot ens aprofitant el teclat i que la Laia sap tocar-lo molt molt bé... hem cantat tots junts!!! Ens voleu escoltar? Segur que sí!!!





Si voleu veure més imatges de la tarda en LINK o web de l'Escola ho podeu fer!!! I ara ja només ens queda dir adéu Sant Jordi i fins l'any que ve i evidentment donar les gràcies a les mares de la comissió Sant Jordi i AMPA per haver vingut aquesta tarda i a les nostres companyes de 5è i 6è per fer-nos gaudir amb les seves peces musicals!!!

Petonets!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada