dimarts, 13 de novembre del 2012

El conte viatger dels vaixells

Ahir ja us vam dir que després de la visita de la Gemma Lienas ja estàvem preparats per començar l'aventura d'escriure el nostre propi conte, un conte viatger ja que l'escriurem entre tots i anirà viatjant per les diferents cases dels vaixells!!!


Ja fa uns quants dies però, que nosaltres ja hi vam començar a treballar... sí, sí... vam decidir començar a escriure l'inici del conte entre tots i entre les idees d'uns i dels altres vam crear uns personatges: uns mariners amb vaixells, un lloc on passa l'aventura: el mar i una illa i... sorpresa l'aparició d'un cofre!!! A partir d'aquí ja podem seguir!!! 
Per preparar-nos fins i tot vam muntar el projector i l'ordinador!!! 


Preparats per començar!


Amb el conte començat vam pensar el disseny de la portada, ja que és essencial per un bon llibre i de moltes imatges que va ensenyar-nos la Vanessa ens vam quedar...
 
La portada


Seguidament arriba el moment d'escriure i dibuixar la primera part del conte!!!

Hi havia una vegada...


El dibuix!!!


























Decidim també que per viatjar d'una casa a una altra farem servir una maleta... ja que cal tenir present que encara que no sigui un llibre com el que normalment podem tenir a les mans, sí que es tracta d'un llibre i per tant cal tractar-lo amb molta cura i per anar amunt i avall millor la maleta!!!


Què comenci l'aventura!!!


I per acabar i després de cantar el cigró petit per escollir a qui li toca emportar-se el conte viatger aquest dimarts el conte viatger se'n va a casa de... 

La Xulia


Ens queda per tant, una setmana per saber com continuarà el conte... quines aventures viuran els mariners, i el cofre? Tindrà un tresor, un mapa... qui sap... tal com va dir la Gemma quan es comença a escriure tot és possible, fins i tot tenir un somni per inspirar-se!!! El més important, passar una bona estona i deixar volar la imaginació i la creativitat, sobretot creativitat, tot, tot és vàlid en el món dels contes!!!

Petonets creatius!!! 


1 comentari:

  1. Hola! Amb esperit constructiu, us comento que un bon començament per a un conte podria ser "Això era i no era" (millor que "Hi havia una vegada" :-)

    (I el meu principi preferit: "Això era i no era/ Bon vol faci la cadernera/ Per voltros un almud i per jo una barcella..."

    ResponElimina