dimarts, 27 de novembre del 2012

... el viatge continua...

Us recordeu de com teníem el conte? Sí, la Xulia ens va deixar amb l'intriga de la troballa d'una clau, seria la clau per poder obrir el cofre...

Doncs ja ho tenim, avui la Sena ha continuat la seva part del conte, part que ha preparat amb l'ajuda de la seva germana gran la Linah i que ens ha deixat a tots molt i molt sorpresos!!! 

Quins nervis... 

Comencem...


























" El capità pernil va agafar la clau i va poder obrir el cofre i... sabeu que van trobar? Doncs una corona màgica, sí sí, una corona que en posar-se-la va fer que el capità pernil tingués màgia i la pogués repartir entre els seus mariners i que tots junts comencessin a volar amunt amunt... i es trobessin amb unes fades que encara els van donar més màgia... i sabeu què? Doncs que els mariners es van quedar a viure amb les fades amb seu vaixell que també havia pogut volar i fins tot ens ha explicat la Sena va canviar de color!"



La corona era màgica!

... la continuació del conte.. 



Sorpresos oi? Sí, així ens hem quedat nosaltres també després d'escoltar a la Sena i la Vanessa que l'ha ajudat una mica en explicar el conte! 
I si la part escrita ens ha agradat encara més la part del dibuix... tots l'hem felicitat!!!

El dibuix de la Sena


Us agrada?

I ara.. què passarà amb el Capità Pernil, les fades i els mariners, baixaran, es quedaran... això ho sabrem la setmana vinent quan l'Elisabet torni amb el conte viatger!!!

Un nou viatge... 


Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada