dimarts, 20 de novembre del 2012

La Xulia i el conte viatger

Ja fa una setmana que el conte viatger va sortir de viatge i avui la Xulia ens l'ha tornat i ens ha sorprés a tots amb la continuació del conte!!!

Ens ha explicat que van pensar-ho tots junts a casa, però que sobretot va ser ella la que va dir el que havia d'anar passant i com havia de continuar el conte que havíem començat entre tots.


Quins nervis... 

Buscant la seva pàgina

Comencem... 


Al principi la Xulia estava un xic vergonyosa, això de tenir tots els companys i companyes esperant  "impacta" una mica, però com que la Vanessa estava per allà l'ha ajudat en el moment de llegir i anar explicant les aventures dels mariners i el Capità Pernil ... va, no us fem esperar més i us deixem amb el trosset de conte viatger de la Xulia!

... quines aventures... 

El seu dibuix!!! 


Ja ho veieu, tenim els mariners a l`illa, això si ben nets i pulits, sopats i a punt  per anar a dormir, però... amb una clau...d'on deu ser? Això ho sabrem la setmana vinent, quan la Sena, a qui li ha tocat emportar-se el conte viatger ens el torni!!!

I per acabar us deixem amb un treball sobre la lletra I i la U que hem fet aquesta tarda; cada vegada tenim més ganes d'aprendre a llegir i escriure, tot i que ja som conscients que encara ens queda molt camí per endavant, però tot i així anem posant les bases...i a part d'anar treballant la grafia d'aquestes dues vocals també és molt important el reconeixement auditiu i saber discriminar auditivament aquests sons ens paraules... 

... Sol no té ni la i ni la u

... pernil té la lletra i

... ulleres té la lletra u

... ambulància té la lletra u i la lletra i

Totes les targetes classificades!


Poc a poc...  i bona lletra!!!

Petonets!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada