dijous, 8 de novembre del 2012

... i demà cap Vila Joana!!!


Sí, finalment demà anirem a passar el dia fora de l'escola i podrem gaudir de la tardor en un espai molt i molt bonic i on passarem un dia d'allò més ple d'aventures, emocions, sorpreses, alegries... sí, estem segurs que demà serà un gran dia! 

Tot i que ja fa dies que n'anem parlant ha estat avui que hi hem dedicat una estona més llarga de treball ja que anar de sortida no és només sortir de l'escola i jugar, anar de sortida ens permet poder continuar aprenent i descobrint moltes coses i és molt molt important tenir present que cal davant de tot saber estar i comportar-se correctament i més en un espai on no només estarem nosaltres...
Hem parlat sobre què podrem o no trobar-nos, tots tenim clar que segur que hi ha molts arbres, potser animals, bancs per seure, cases... tots tenim moltes ganes d'arribar a demà i poder visitar Vila Joana, però per anar-hi cal unes petites instruccions que els Vaixells us presentem a continuació! Són sis consells que hem elaborat entre tots i això ha estat possiblement el més divertit, ja que ha estat una activitat de creació conjunta!!! 

Doncs som-hi:  
SI DE SORTIDA VOLEU ANAR.... 


1. ... amb  roba còmoda  ens  haurem de vestir!

Amb xandall molt bé podem anar!!!

2. ... la motxilla a l'esquena ens haurem de penjar!!!
La motxilla a l'esquena per caminar millor


3. ... a la motxilla l'esmorzar, el dinar i roba de recanvi hi haurem de posar!!!




Esmorzar, dinar i robeta per si un cas... 

4.  ... quan de l'escola sortim amb la parella la fila seguirem i res tocarem!

Seguim la fila!!!



5. ... a l'autocar pujarem i el cinturó ens cordarem!

L'autocar

i per acabar... 

6. ... quan a Vila Joana arribem tot ho observarem i molt i molt ens divertirem!!


A passar una bona estona!!!



Per tant ja ho sabeu demà ben puntuals a l'escola i sobretot amb moltes moltes ganes de passar un bon dia!!! Descanseu molt aquesta nit, demà no pararem ni un moment!!! ;-)

Per cert, si voleu informació sobre les parts, tipus d'arbres, de fulles, el concepte de bosc... no ho dubteu , a la classe dels vaixells us en podem fer un petit resum!!!


Classe de ciències ... 


I ara sí, 

Petonets!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada