dijous, 8 de novembre del 2012

Ens rentem les dents?

Sí, que us sembla si ens rentem les dents? En aquest moment potser no cal si ja ho heu fet, però si just heu acabat de menjar ja sabeu el que heu de fer, rentar-vos les dents i sabeu perquè? Doncs per evitar les conegudes càries!!!
Aquest matí han vingut en Jan i la Berta que són de la classe dels Avions de primer amb l'Anna, la seva senyoreta i ens han explicat d'una manera molt divertida i amena perquè cal rentar-se les dents i com s'han de rentar!!! Sí, sí... ells dos amb una mica d'ajuda de l'Anna ens han ensenyat com posar la pasta, com cal netejar el raspall en acabar... i ens han donat una molt bona notícia,  a partir de dilluns nosaltres també ens haurem de rentar les dents a l'escola! Cada dia en acabar de dinar haurem de tenir cura de la salut de les nostres dents i així poder tenir un somriure d'allò més bonic!!! 
Gràcies a l'Anna, en Jan i la Berta per haver-nos informat tant i tant bé!!! 

En Jan i la Berta

Què bé s'expliquen!!!

i de regal... un targeteta!!!
























































.





I per acabar aquests dies on la Comissió Fem Salut ens està ajudant a tenir una vida més saludable avui per esmorzar hem pogut gaudir d'una fruita verda per fora i blanca per dins... la pera!!!


Què bona està la pera!!!


Es pot ben dir que al Patufet cada dia estem més i més sans!!!

Petonets!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada