dimarts, 6 de novembre del 2012

... uns Patufets molt saludables!!!

Sí, ho heu llegit bé, uns Patufets molts saludables, així es com ens podem definir els Patufets, ja que cada vegada som més conscients de la importància que té alimentar-se adequadament en tots els àpats del dia i on hem començat a treballar i variar una mica el que sempre mengem ha estat el berenar, però  a partir d'ara i durant tres dies d'aquest mes de novembre, del mes de febrer, març, abril, maig i juny també tindrem un esmorzar d'allò més especial i sa!!! Menjarem fruita, sí, sí... fruita fresca i bona i de temporada! Per aquest mes tenim raïm, pera i mandarina!!! 

Si voleu més informació sobre aquest Pla de Consum de fruita a l'escola  us recomanem que visiteu aquest link i podreu trobar recursos, jocs...

Aquest matí tots esperàvem la fruita per esmorzar, però no ha arribat l'hora i hem hagut d'esperar aquesta tarda per poder gaudir d'una mica de raïm!!! 


El raïm




mmm!!!Boníssim!!!! L'espera ha valgut la pena!!!





I abans de marxar la Vanessa ens ha donat el tríptic informatiu on també teniu tota la informació sobre ... A L'ESCOLA LA FRUITA ENTRA SOLA!!!

El tríptic


Per cert, mireu com ja coneixem moltes fruites... 





El més divertit de tot plegat és que just avui hem començat a parlar d'un tema de treball nou, sí, continuarem descobrint i treballant els sentits, però tenim ganes de descobrir coses noves i la Mica que és molt curiosa ens ha presentat en el seu llibret el nou tema de treball: ELS ALIMENTS!!! Sí, tal com hem dit tots, quan parlem d'aliments parlem del menjar i tots tenim clar que hi ha molts tipus d'aliments, que cal menjar de tot per fer-se gran, que hi ha aliments més saludables que d'altres... descobrirem moltes coses noves i el primer que volem fer es tenir moltes imatges, contes, llibres sobre aliments!!! Per tant ja ho sabeu... tot el que siguin dibuixos, retalls, contes d'aliments... cap a la classe! Ja ho hem dit si aconseguim moltes imatges podrem fer el nostre propi súper amb paper d'embalar, què us sembla? 

Petonets ben saludables!!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada