dijous, 15 de novembre del 2012

Ras! de Maduixa Teatre al TNC!

Sí, Ras!! Així es diu l'obra que avui hem anat a veure al Teatre Nacional de Catalunya, concretament a la Sala Tallers!
Hem arribat molt d'hora i hem tingut temps per observar una mica l'edifici gran on hem vist unes columnes molt molt altes i seguidament ens hem dirigit cap a la Sala Tallers, on el color verd era present!!!

A punt per entrar!!!

La Vanessa ja ens havia explicat una miqueta el tipus d'espectacle que anàvem a veure, no ens havíem pas d'esperar un obra clàssica o bé un conte, sinó que un espectacle completament diferent i que ens cridaria molt molt l'atenció!!!
Per començar la sala estava a les fosques i no hem de seure a les grades on normalment seiem sinó aquesta vegada ens fan seure just on hi ha l'escenari, al voltant d'una quadrat que no podem pas trepitjar!!!

Què passarà? 

Quan tots estem preparats... apareix en Joan un dels protagonistes! Es mou per damunt del quadrat i sabeu què? Cada vegada que fa un salt, o mou el peu podem veure les línies, les formes... i quan ja estem immersos en aquest món tant màgic surt la Lluna, l'altra protagonista!!! Tots dos junts passen una estona d'allò més màgica! Descobreixen colors, formes, viatgen damunt d'una catifa,  fan un rellotge, neden pel mar, observen i gaudeixen del cel a la nit i acaben finalment pintant un quadre d'en Miró, la seva font d'inspiració. El més bonic però, és que després d'aquesta aventura entre ells sorgeix una bonica i gran amistat. 

És tant i tant bonic que tots estem mirant i observant sense perdre cap detall i en acabar tots aplaudim i anem repetint que ens ha encantat i que volem tornar a venir a veure Ras!!! i alguns més curiosos es pregunten com deu ser possible que es puguin veure les línies, els colors o les formes... 
Com que dins la sala no es pot enregistrar ni fer fotografies de  l'espectacle us deixem aquest vídeo que podeu veure a la web del TNC. 



Petonets!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada