dijous, 15 de novembre del 2012

El Ras! dels Vaixells

Quan hem arribat del teatre estàvem tant i tant fascinats que hem decidit que a la tarda faríem el nostre propi espectacle Ras! 

Per començar el primer que hem fet es apartar les taules i les cadires, treure'ns la bata i les sabates i agafar paper d'embalar blanc i preparar la nostra pròpia Sala Tallers! Paper d'embalar preparat, marquem les grades amb guix i ja només ens falta música i ja estem més que preparats per començar! El nostre espectacle està previst per realitzar-se en dos parts diferents. Una primera part d'expressió corporal bàsicament i una segona part més plàstica, tot i que atenció hi ha relació entre una part i l'altra! 

Com que no disposem d'un gran espai decidim fer grups i començar! Tal com hem dit a la primera part cal que ens deixem endur per la música i tal com feien en Joan i la Lluna anem realitzant diferents moments, nosaltres no tenim la seva tecnologia, però sí imaginació...  què us sembla, ens voleu veure en moviment?

El primer grup format per: La Joana, en Lluc , la Yu- Han i la Zínash


El segon grup amb:  la Sena, en Pere, en Dani i en Vitaly





El tercer grup format per: la Lula, en Solomon, en Marçal i l'Aleix



El quart grup compost per: la Martina, l'Elisabet, l'Ivan i l'Izel





I per acabar el cinquè grup on teníem: la Mónica, la Xulia i en John!




Heu vist quins ballarins i ballarines? Ho han fet bé oi?

La segona part de l'espectacle ha estat més plàstica ja que hem hagut de representar línies, espirals... una mica el que hem anat fent amb el cos... 
Primer ho hem anat fent en petits grups i al final hem acabat tots junts pintant, creant i compartint!!!





En acabar tots hem coincidit en què havia estat una tarda bonica, divertida, diferent i que amb ben poca cosa hem pogut divertir-nos junts i sabeu què una de les coses que més ens ha agradat és poder-nos treure les sabates, fins i tot la Vanessa ha acabat sense sabates amunt i avall com nosaltres!!!





I ara sí, petonets de tots colors i formes!!!!

Fins demà!!!




2 comentaris:

  1. Sóc Joan! Si! l'intèrpret de RAS!
    Acabem de veure el video de la vostra experiència amb RAS! a la vostra aula!! Estem molt contents que l'espectacle tinga vida més enllà de la sala... Gràcies per fer que cada dia eixir a escena siga una experiència tant màgica i emocionant per a tots nosaltres. Una abraçada molt forta per a tots els nens i nenes que heu vingut a voren's a la Sala Tallers del TNC!!

    jOaN.

    ResponElimina
  2. Joan!!! MOLTES GRÀCIES DE PART DE TOTS ELS VAIXELLS I LA RESTA DEL PATUFET QUE VAM VENIR A VISITAR-VOS! VA SER UN GRAN GRAN ESPECTACLE!!!
    Petonets!!!

    ResponElimina