dilluns, 12 de novembre del 2012

Ens visita la Gemma Lienas

Aquesta tarda hem rebut la visita de la Gemma Lienas, l'àvia del Solomon i coneguda escriptora de contes, llibres i novel·les i que ens ha vingut a explicar una mica la seva feina, la feina d'una escriptora!!!

Ens ha explicat com s'inspira per escriure, ens ha mostrat el seu estudi de treball, ens ha explicat que sovint quan escriu s'inspira en els seus nèts i que en Solomon és fins i tot protagonista d'un dels seus llibres, però el llibre en Solomon ja és molt gran!!!  Ens ha parlat de tot allò necessari per escriure un bon llibre i ens ha dit que a ella li agraden molt molt els llibres i que a casa seva n'hi ha moltíssims i que sap on estan tots exactament... 























Però sabeu que ens ha agradat molt? Doncs que la Gemma ens ha explicat un dels seus contes: La meitat d'en Jan on hem pogut veure que no hi ha coses de nens i coses de nenes ... sinó que tot és per tots i que als nens els pot agrada el color rosa i a les nenes el blau i jugar a fútbo!!! Us el recomanem!!! i per si voleu conèixer millor la seva obra us deixem aquest link on podreu descobrir els seus llibres!




I en acabar i com en les reunions o conferències dels grans hem tingut el torn de preguntes!!!

Comença el torn de preguntes

Tots escoltant

En Victor pregunta


I només queda donar-li les gràcies a la Gemma per la seva visita que ens ha ajudat a entendre molt millor la feina d'un escriptor i així també tindre algunes pistes sobre com preparar-nos per escriure la nostra part del conte viatger que a partir de demà ja sortirà de viatge!

Petonets!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada