dilluns, 5 de novembre del 2012

... retallem amb tisores!!!

Diuen que...                                           


" A primers de novembre 
el teu foc ja pots encendre"

Una bonica llar de foc per escalfar-nos


Sí, aquesta és la dita del mes de novembre i cert és que sembla que les temperatures comencen a baixar i que tal com hem explicat aquest matí mirant el llibret d'aquest mes arriba el moment de començar a treure les jaquetes una mica més gruixudes, portar màniga llarga, botes... per nosaltres però, l'arribada d'aquest mes ens ha fet adonar que el temps passa i que cada vegada som una miqueta més grans i podem començar a fer alguna cosa de nens més grans... i aquesta tarda hem començat fent una activitat de plàstica d'allò més xula i de nens i nenes grans!!! Avui hem retallat amb tisores!!!

En un primer moment cal dir-ho alguns ens ha costat força coordinar els dits i les tisores i a més seguir la línia marcada per anar aprenent... però tant és, tal com ha dit la Vanessa el més important de la tarda era anar treballant amb les tisores i mostrar-se cada vegada més segur retallant i tot just avui ha estat el primer dia que les fèiem servir!!!

La primera activitat ha estat més dirigida i el que havíem de fer era retallar uns camins/línies  tot procurant no estripar massa i anar fent servir les tisores millor.

Primer pintem...

Seguidament retallem




































Ens voleu veure treballant... 








Ja us ho diem ara, no ha estat fàcil, però poc a poc hem anat fent i fins i tot ens hem animat i hem continuat fent servir les tisores per fer una composició lliure amb el retallat. Han sortit cases, monstres, el Sol, nens, trens, coets, llits...  

Primer retallem

Seguidament creem i enganxem!!!







































Hem fet uns quadres... fantàstics!!!!!!!!!!!


Som uns artistes!!!

I per acabar us deixem un petit recull dels millors moments de la tarda,una tarda de grans!!!!




Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada