dijous, 29 de novembre del 2012

Les nostres llibretes!

Avui hem rebut de nou i molt contents la visita de la Clàudia, la mare de la Izel que ha vingut per acabar l'activitat que vam iniciar de la llibreta... sí, recordeu que un dijous va venir i vam pintar amb l'engrut que ella havia preparat i vam fer servir ceba, alls, cartronets, pinzells... de tot i més per crear el que seria la tapa de la llibreta.
Doncs bé, avui, hem acabat el començat! La Clàudia ens ha portat la tapa i els fulls de la llibreta preparats...


La Clàudia i la Izel 

Oh... la nostra llibreta!!! 






































La Clàudia ja ens havia preparat tres foras a la part de dins de la llibreta i el que hem hagut de fer simplement ha estat fer el forat més gran amb l'ajuda del punxó i deixar-ho preparat per començar a cosir!!!



Punxem

Sobretot que no es moguin els fulls





































.. i sí, tal com hem dit abans les llibretes estaven preparades per ser cosides, bé, el que volem dir és que enlloc de fer servir la grapadora o cinta adhesiva, hem cosit i així els fulls han quedat enganxats!!! 

La Clàudia, la Patricia i la Vanessa ens han enfilat l'agulla i ajudat una mica, això de cosir és una mica complicat, però bé, per ser el primer dia no ens podem pas queixar i el resultat final... sensacional!!! 

La Clàudia enfilant

En Marçal molt concentrat amb l'agulla

Acabant els últims detalls



Voleu veure el resultat final?


Les nostres llibretes


Ha estat un autèntic plaer compartir aquest tres dies  amb la Clàudia que ens ha ensenyat com amb una cartolina, un fulls i una mica de fil podem crear i fer la nostra llibreta  i ens va permetre descobrir un taller d'enquadernació artesanal!!!
MOLTES MOLTES GRÀCIES!!!

I per acabar un petit recull de les imatges de l'activitat!!!



Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada