dimecres, 21 de novembre del 2012

Llet màgica...

Dimecres i ... nova sessió d'experimentació, i aquesta vegada hem experimentat amb llet,colorants alimentaris i sabó per rentar els plats... i la veritat que el resultat final ha estat més espectacular del que ens podíem imaginar!!!

Primer de tot ens cridem molt l'atenció els tres colorants... perquè serviran? Tot i que... si ens fixem bé, colorant s'assembla a color i per tant... segurament serviran per canviar el color de la llet!!!
Abans però d'experimentar amb la llet la Vanessa ens diu que ho farem amb l'aigua! Seguirem el mateix procés que amb la llet, per tant, cal parar-hi atenció! 

A  l'aigua li afegim els tres colorants, d'un en un i procurant que no es toquin entre si... ens ho mirem i l'aigua canvia de color, però res més, seguidament ho toquem amb un cotonet i res especial i seguidament ho toquem amb el sabó, però tampoc passa res...  

Aigua,. colorant i sabó de rentaplats


Seguidament però, arriba el moment màgic i fem el mateix... però amb llet i aquesta vegada, sorpresa... quan toquem els colorants i la llet amb el cotonet sucat amb el sabó.... MÀGIA!!! Els colors comencen a barrejar-se i diluir-se... 

Llet màgica... 

Ho voleu veure... 




Després de la part conjunta podem passar a provar-ho sols... i la veritat és ha sortit molt bé!!!






Qui ho havia de dir... llet, colorant i un toc de sabó i un resultat tant i tant màgic!!! Tal com hem dit... molt molt bonic!!!!






Petonets de colors!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada