dilluns, 12 de novembre del 2012

Moltes felicitats Aleix!!!




L'Aleix divendres amb la seva corona

Avui ha estat un dia d'allò més intens!!! Tot i que divendres va ser l'aniversari de l'Aleix ha estat avui quan ho hem pogut celebrar tots junts a la classe i a més no a l'hora de berenar com fem habitualment sinó que a l'hora de l'esmorzar!!! Sí, com que per la tarda teníem prevista la visita de la Gemma Lienas hem decidit fer la festa d'aniversari pel matí i així poder gaudir amb tranquil.litat de la festa de l'Aleix que ens ha convidat a pastís de xocolata i a un xupa-xups gegant... bé, millor dit un "Chupa Chups" gegant ple de "chupa chups" petits i de coca-cola!!!!!


Després del càrrecs li hem volgut fer una petita sorpresa a l'Aleix i li hem donat la seva corona, que ja havia vist i s'ha posat divendres...però avui en el racó de qui es fa gran avui ha pogut gaudir del seu moment, moment en que la vergonya i la timidesa fan aparació com per art de màgia... sentir-se observat per un moment a vegades costa una miqueta, però quan t'adones que són els teus companys et vas relaxant i més quan l'Aleix ha vist que en Marçal, el súper cosí, era un dels secretaris i li portava la corona!!!

La teva corona

L'Aleix amb la Martina i en Marçal, els secretaris 




Després de treballar una miqueta teníem una mica de gana i ganes de festa, així doncs...3, 2, 1... què demani un desig.... 





Quina bona pinta el pastís, pero abans obrim el regal!! No pot faltar l'àlbum dels 4 anys!!!



I ara sí,  a menjar pastís!!!!

Quina gana!!!

Està boníssim!!!

Per tu!!!


































































I per acabar... un altre toc dolç!! mmm!!! 


Chupa-chups!!!

Esperem que hàgis gaudit del teu dia!!!

Petonets, 

Vanessa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada